TOUKOKUU

27.05.2016

Harjoittelutukeen varattu määräraha on käytetty loppuun

Harjoittelumääräraha vuoden 2016 harjoitteluihin on käytetty loppuun, joten harjoittelutukea ei voida toistaiseksi myöntää. Harjoittelutuen hakemisesta vuodelle 2017 tiedotetaan heti, kun määrärahan suuruus ja hakukriteerit ovat selvillä.

Lue lisää

24.05.2016

Opiskelija: kerro oma tarinasi sinkkuudesta ja voita lahjakortti ravintolaan!

Nyytin ja Väestöliiton yhdessä toteuttama Puhutaan sinkkuudesta -kampanja pitää sisällään monenlaista; sinkkuuteen liittyviä myyttejä ja niiden murtamista, tarinoita sinkkuudesta, nettiluennon ja sinkku-chatin.

Voit osallistua myös kertomalla oman tarinasi sinkkuudesta. Lähetä tarinasi tällä lomakkeella 1.6. mennessä ja osallistu arvontaan. Voit voittaa 150 euron arvoisen ravintolalahjakortin kahdelle hengelle sekä Nyytin tuotepalkintoja. Julkaisemme kampanjaan osallistuneiden tarinoita Väestöliiton nettisivuilla ja Nyytin Elämän tutkintoja -blogissa myöhemmin kampanjan jälkeen.

Mitä sinkkuelämä merkitsee sinulle? Jaa sinkkuutta käsittelevä kuvasi instagramissa tunnisteella #puhutaansinkkuudesta 1.6. mennessä ja osallistu arvontaan. Voit voittaa Nyytin tuotepalkintoja: varavirtalähteitä mobiililaitteille, muistitikkuja ja kasseja.

Ohjeet ja säännöt löytyvät Nyytin nettisivuilta.

#puhutaansinkkuudesta

Processed with Rookie Cam

Lue lisää

03.05.2016

Ajatusten vaihtoa ja vertaistukea netissä – tuu mukaan!

Nyytin ryhmächatissa ja keskustelufoorumilla voit jutella erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Voit jakaa omia ajatuksia, kuulla toisten kokemuksia ja saada tukea erilaisiin mieltäsi askarruttaviin asioihin. Jos siis olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin liity mukaan keskusteluun. Chatissa ovat mukana myös Nyytin työntekijät sekä asiantuntijoita eri aloilta. Chatin ja foorumin löydät osoitteesta: www.nyyti.fi.

 

TOUKOKUUN CHATIT:

 

Tiistai 3.5. klo 18 – 20.00: Stressistä rentoon oloon

Tuntuuko välillä siltä, että tekemistä on liikaa ja aikaa liian vähän? Huomaatko olevasi stressaantunut ja mietit, mitä asialle voisi tehdä? Tule mukaan juttelemaan näistä aiheista sekä pohtimaan keinoja rentoutumiseen ja hyvään oloon. Mukana chatissa ovat myös Metropolia ammattikorkeakoulun kuraattori Maarika sekä Nyytin Leena.

 

Torstai 12.5. klo 18 – 20.00: Sukupuolen moninaisuus

Tule mukaan chattailemaan sukupuolen moninaisuudesta. Voit itse olla esim. muunsukupuolinen, intersukupuolinen, transsukupuolinen, sukupuoleton, transvestiitti tai yleensäkin sukupuoltasi pohtiva. Mukana juttelemassa ovat myös Transtukipisteen Kuura ja Miska sekä Nyytin Päivi.

 

Torstai 19.5. klo 18 – 20.00: Opintojen päättyminen ja työllistyminen

Opinnoista valmistuminen on aina myös siirtymä uuteen elämänvaiheeseen. Millaisia kysymyksiä tulevaisuus, opintojen päättyminen ja työllistyminen herättävät? Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia valmistumisesta ja työnhausta. Chatissa mukana ovat myös Helsingin yliopiston Urapalveluiden Leena sekä Nyytin Päivi.

 

Torstai 26.5. klo 18 – 20.00: Raha-asiat solmussa

Mietityttääkö rahasasiat? Pohditko miten opiskelijabudjetin saisi riittämään kaikkeen oleelliseen ja miten omaa taloutta voisi hallita paremmin? Tule mukaan puhumaan rahasta, taloudenhallinnasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Mukana juttelemassa ovat myös Mun talous -verkoston Henri sekä Nyytin Leena.

 

Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen yhdistys. Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

Lue lisää