TAMMIKUU

31.01.2017

VYY:n järjestöworkshop 14.2.2017 klo 14-17 Fabriikissa

Tervetuloa VYY:n järjestöworkshopeihin 14.2.2017 Fabriikin 2. kerrokseen!

Workshopit on tarkoitettu etupäässä kampuksella toimivien järjestöjen ja yhdistysten toimijoille. Workshopit ovat osallistujille ilmaisia ja ne järjestetään suomeksi. Workshopeihin ei ole ennakkoilmoittautumisia, joten voit vain saapua paikalle. Tapahtuma Facebookissa.

Workshopien kesto on noin 30min/aihe ja aikaa on varattu myös keskustelulle. Myös omia osallistujien vireillä olevia projekteja/caseja on mahdollista käydä läpi. Tarjolla myös virkokkeita ja mahdollisuus tavata VYY:n toimijoita ja antaa palautetta.

Workshopien aiheet:

Social media workshop by C2 – Markkinointi Some:ssa, sometrendit 2017 sekä käytännön vinkkejä (klo 16-17, F249)

–Mikko Vartiainen, luova johtaja, C2 Advertising

Kirjanpito ja budjetointi – Käytännön vinkkejä kirjanpitoon ja budjetointiin (klo 14:45 sekä 15:45, F251)

– Julius Dolk, Krugman & Miller Oy

Yhdistystoiminnan perusteet: hallitustyöskentely, kokouskäytännöt, yhdistyksen perustaminen (klo 14 sekä 15:15 F249)

-VYY:n järjestösihteeri Teemu Lönnmark

Yritysyhteistyö, sopimukset, rahaa kassaan (klo 15 sekä 15:45 F259)

-Contact-messukoordinaattorit Juuso Sallinen & Matias Korpisalo

jarjestokoulut_facebook2017

 

Lue lisää

30.01.2017

Opiskelijoiden SM-kisoille yhteinen sivusto

Opiskelijoiden SM-kisoille on avautunut uusi osmkisat.fi -sivusto, jonka kautta korkeakouluopiskelijat pääsevät ilmoittautumaan suoraan kisoihin ja selaamaan jo ilmoittautuneita osallistujia. Sivuston ja konseptin kehittämistyön myötä tuodaan opiskelijaliikuntaa vahvemmin ja selkeämmin esille myös muille sidosryhmille. Uudistuksen tavoitteena onkin lisätä kisojen kävijämäärää ja tunnettuutta.

OSM-kisat loikkaavat uuden digitaalisen palvelun avulla aimo harppauksen eteenpäin. Nyt kisoihin ilmoittautuminen on helpompaa ja opiskelijat pääsevät näkemään kaikki kisat yhdellä vilkaisulla. Palvelua on kehitetty kisojen järjestäjien, osallistujien sekä yksittäisten opiskelijoiden palautteiden avulla ja kehitystyö jatkuu edelleen”, innostuu OLL:n tapahtumista vastaava varapuheenjohtaja Juho Paavola.

www.osmkisat.fi

Lue lisää

30.01.2017

VYY etsii edelleen tutorkoordinaattoria

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee edelleen osa-aikaista
TUTORKOORDINAATTORIA
määräaikaiseen työsuhteeseen

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee edelleen tutorkoordinaattoria vastaamaan uusien suomenkielisten opiskelijoiden tutoroinnista.

Tutorkoordinaattori hoitaa tutoreiden kouluttamisen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tutorkoordinaattorin tehtävänä on organisoida uusien opiskelijoiden vastaanottoon liittyvä perehdytys sekä vastata vapaa-ajan ohjelman järjestämisestä tutoreiden kanssa. Tutorkoordinaattori osallistuu myös ylioppilaskunnan tiedotuksen järjestämiseen.

Tutorkoordinaattorilta edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tutorkoordinaattorilta odotetaan myös yliopisto-opintoja, yliopistomaailman ja ylioppilaskunnan toiminnan tuntemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen niin suullista kuin kirjallista taitoa.

Tutorkoordinaattorin työsuhde alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Toimi on osa-aikainen ja viikoittainen työaika on noin 16 tuntia. Työaika jakautuu kevään koulutusjaksolle ja syksyn toteutusjaksolle, yhteensä noin 5-6 kuukaudelle. Tutorkoordinaattorin palkkauksessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmää III työajan suhteessa. Työnajan jakautumisesta ja määräaikaisuuden kestosta sovitaan tarkemmin työsopimuksessa.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 12.2.2017 mennessä osoitteella:
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / pääsihteeri
Yliopistonranta 5
65200 VAAS
tai sähköisesti osoitteella: paasihteeri@vyy.fi

Päätöksen valinnasta tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Lisätietoja:
pääsihteeri Jaana Asiala, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964

Lue lisää

25.01.2017

VYY hakee varajäsentä yliopistokollegioon

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavat hallinnon opiskelijaedustajien paikat:
VAASAN YLIOPISTON YLIOPISTOKOLLEGIO, 1 VARAJÄSEN

Yliopistokollegio on edustuksellinen päätöksentekoelin, joka tekee muun muassa päättää yliopiston hallituksen kokoonpanosta ja vahvistaa yliopiston tilinpäätöksen. Yliopistokollegiossa on professorikunnan, opiskelijoiden sekä muun henkilöstön edustajat.

Tiedekuntaneuvosto on edustuksellinen päätöksentekoelin, joka tekee päätökset tiedekunnan toimintaa koskevista merkittävistä ratkaisuista. Tiedekuntaneuvostossa on professorikunnan, opiskelijoiden sekä muun henkilöstön edustajat.

Haettu kausi kestää 31.12.2017 saakka.

Valinnat tekee ylioppilaskunnan edustajisto keskiviikkona 22.2.2017.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtäviin tulee toimittaa ylioppilaskuntaan keskiviikkoon 8.2.2017 mennessä joko sähköpostitse kirjaamo@vyy.fi tai postiosoitteeseen:
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä, 044 324 8961, edunvalvontasihteeri@vyy.fi

Lue lisää

25.01.2017

VYY hakee varajäsentä VOAS:n valtuuskuntaan

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavat opiskelijaedustajien paikat:
VOAS:n valtuuskunta, 1 varajäsen.

Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOAS omistaa ja hallinnoi noin 3000 opiskelija-asuntoa Vaasassa. Valtuuskunta valvoo säätiön toimintaa, valitsee säätiön hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet, vahvistaa säätiön talousarvion ja tilinpäätöksen sekä valitsee tilintarkastajat.

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnalla on nykyisin 7 jäsentä säätiön 20-jäsenisessä valtuuskunnassa.

Valtuuskuntaan haetaan yhtä varajäsentä huhtikuun loppuun saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan 8.2.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@vyy.fi tai kirjallisesti osoitteeseen:
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / edunvalvontasihteeri
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

Valinnan valtuuskunnan varajäsenestä tekee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 22.2.2017. Hakijoiden ei tarvitse olla VOAS:n asukkaita.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Jaana Asiala, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964

Lue lisää

25.01.2017

VYY etsii juhlavuosikoordinaattoria

VYY etsii
JUHLAVUOSIKOORDINAATTORIA

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta on 4200 opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö, joka on perustettu vuonna 1968. Vuonna 2018 Vaasan yliopisto ja Vaasan yliopiston ylioppilaskunta täyttävät 50 vuotta. Ylioppilaskunta etsii nyt innokasta akateemisten perinteiden tuntijaa ottamaan päävastuun juhlavuoden koordinoinnista ja juhlavuoden pääjuhlan – ylioppilaskunnan vuosijuhlien – järjestämisestä. Vuosijuhla on akateeminen juhla, joka järjestetään helmikuun 17. päivä 2018.

Koordinaattorin päätehtävä on suunnitella ja koordinoida vuosijuhlan järjestelyt sekä vastata ohjelmasta ja sponsoreista yhteistyössä ylioppilaskunnan toimijoiden kanssa. Varsinaisen juhlan järjestämisen lisäksi koordinaattori vastaa juhlavuoden aikana järjestettävien muiden ylioppilaskunnan tapahtumien markkinoinnista ja suunnittelusta yhteistyössä ylioppilaskunnan kulttuuri- ja vapaa-aikasektorin kanssa. Koordinaattori saa lisäksi käyttöönsä ylioppilaskunnan projektijaoston voimavarat juhlavuoden ajaksi.  Koordinaattori on myös ylioppilaskunnan yhteyshenkilö yliopiston juhlavuoden suunnittelutyöryhmään.

Koordinaattorilta edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi koordinaattorilla tulee olla valmiuksia talousarvion laatimiseen ja seuraamiseen.
Koordinaattorin tehtävään voi hakea yksin tai parina. Juhlavuosikoordinaattorille maksetaan 2000 euron urakkapalkkio. Jos tehtävään valitaan kaksi henkilöä, palkkio jaetaan heidän kesken. Työ painottuu syksyyn 2017 ja kevääseen 2018.

Haku päättyy 8.2.2017 ja päätöksen juhlavuosikoordinaattorista tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Toimita hakemuksesi ylioppilaskunnan pääsihteerille osoitteeseen:
Yliopistonranta 5
65200 Vaasa
tai sähköisesti: paasihteeri@vyy.fi

Lisätietoja:
Teemu Lönnmark, järjestösihteeri
jarjestosihteeri@vyy.fi
044 324 8978

Lue lisää

25.01.2017

VYY etsii laulukirjan toimittajaa

VYY etsii
LAULUKIRJAN TOIMITTAJAA

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta on 4200 opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö, joka on perustettu vuonna 1968. Vuonna 2018 Vaasan yliopiston ylioppilaskunta täyttää 50 vuotta, jonka kunniaksi tehdään uusi painos ylioppilaskunnan laulukirja Kultakurkusta. Edellinen Kultakurkku on painettu vuonna 2005. Etsimme nyt toimittajaa laulukirjan kokoamiseen.

Laulukirjan toimittajan tehtäviin kuuluu kirjaan tulevien laulujen valinta ja tekijänoikeuksista huolehtiminen. Lisäksi toimittaja vastaa laulukirjan kuvituksen, taiton sekä painatuksen hankinnasta. Laulukirjaan hankitaan myös sponsoreita yhteistyössä ylioppilaskunnan yrityssuhdevastaavan kanssa. Laulukirjan toimittaja selvittää lisäksi mahdollisuuksia julkaista laulukirja sähköisessä muodossa.

Laulukirjan toimittajalle maksetaan 500 euron urakkapalkkio. Työn tulisi olla valmis siten, että uusi painos Kultakurkusta voidaan julkistaa marraskuussa 2017.

Haku päättyy 8.2.2017 ja päätöksen laulukirjan toimittajasta tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Toimita hakemuksesi ylioppilaskunnan pääsihteerille osoitteeseen:
Yliopistonranta 5
65200 Vaasa
tai sähköisesti: paasihteeri@vyy.fi

Lisätietoja:
Teemu Lönnmark, järjestösihteeri
jarjestosihteeri@vyy.fi
044 324 8978

Lue lisää

16.01.2017

Kutsu edustajiston kokoukseen 8/2016-2017 to 19.1.2017 klo 16:15 alkaen auditorio Wolffissa

VYY:n edustajisto kokoontuu vuoden ensimmäiseen kokoukseen torstaina 19.1.2017 klo 16:15 alkaen auditorio Wolffiin. Kokouksessa päätetään mm. Maija Niinioja -stipendiaateista sekä ylioppilaskunnan ansio- ja kunniamerkeistä ja käydään lähetekeskustelua ylioppilaskunnan sääntökokoelman uudistamisesta. Tarkempi asialista löytyy kutsusta.

Kokous on avoin kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. Tervetuloa!

Matilda Vähäkangas
edustajiston puheenjohtaja

Lue lisää

16.01.2017

VYY hakee historiikin toimittajaa

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee
HISTORIIKIN TOIMITTAJAA

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta on 4200 opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö, joka on perustettu vuonna 1968. Vuonna 2018 Vaasan yliopiston ylioppilaskunta täyttää 50 vuotta ja sen kunniaksi julkaistaan ylioppilaskunnan toinen historiikki, jossa painopiste on ylioppilaskunnan 2000-luvun toiminnasta. Etsimme nyt toimittajaa historiikin kokoamiseen.

Historiikin toimittajan tehtäviin kuuluu etukäteen kerättyjen tarinoiden läpikäynti ja editointi, muun mahdollisen aineiston (lisätarinat, valokuvat) hankinta ja historiikin puhtaaksikirjoittaminen. Historiikin taittaminen voidaan sisällyttää sopimukseen, mutta myös ulkopuolisen taittajan käyttäminen on mahdollista.

Historiikin toimittajalle maksetaan 2000 euron urakkapalkkio. Työn tulisi olla valmis siten, että historiikki voidaan julkaista viimeistään ylioppilaskunnan 50-vuotisjuhlassa helmikuussa 2018.
Haku historiikin toimittajaksi päättyy 31.1.2017 ja päätöksen historiikin toimittajasta tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Toimita hakemuksesi ylioppilaskunnan pääsihteerille osoitteeseen:
Yliopistonranta 5
65200 Vaasa
tai sähköisesti: paasihteeri@vyy.fi

Lisätietoja:
ylioppilaskunnan järjestösihteeri Teemu Lönnmark
jarjestosihteeri@vyy.fi
044 324 8978

Lue lisää

13.01.2017

VYY:n toiminta-avustukset järjestöille haettavissa!

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta (VYY) on avannut haun järjestöjen toiminta-avustuksista vuodelle 2017. Ylioppilaskunnan piirissä toimivat järjestöt ja yhteisöt voivat hakea tukea toimintaansa. Tuen myöntämisen edellytyksenä on, että järjestöllä tai yhteisöllä on oikeasti toimintaa ja että toiminta-avustuksen myöntämiselle on tarvetta.

Toiminta-avustuksia voi hakea seuraavissa kategorioissa:

  • Ainejärjestöt
  • Muut järjestöt, seurat ja kerhot
  • Osakunnat

Toiminta-avustuksia haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen löydät täältä. Hakemusten lähettämisen määräaika on perjantaina 10.2.2017 klo 23:55. Myöhässä toimitettuja hakemuksia ei käsitellä.

Nyt myönnettävät avustukset kohdennetaan yleisesti järjestöjen toimintaan. Yksittäisiin tapahtumiin on milloin tahansa mahdollista hakea projektiavustusta ylioppilaskunnan hallitukselta. Projektiavustushakemukset toimitetaan ylioppilaskunnan pääsihteerille. Lisätietoja avustuksista ja eduista järjestöille osoitteesta: http://vyy.fi/palvelut/jarjestotoiminta/ sekä järjestösihteeriltä jarjestosihteeri@vyy.fi , 044 324 8978 .

 

Toiminta-avustusten jakamisesta päättää ylioppilaskunnan edustajisto.

Lue lisää

12.01.2017

YTHS otti käyttöön digitaalisen Self-asiointipalvelun / FSHS launched new Self service

FI EN

 

 

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö on ottanut käyttöön uuden digitaalisen palvelun, jonka kautta opiskelijat voivat varata aikoja verkossa ja viestiä tietoturvallisesti YTHS:n ammattilaisten kanssa.  Opiskelija pääsee varaamaan itselleen sopivimman ajan verkossa hoidontarpeen arvioinnin jälkeen.

Palvelun nimi on Self (entinen OmaYTHS). Vuoden 2017 aikana verkkopalveluun lisätään digitaalisia oirekyselyjä, jotka nopeuttavat palveluprosessia. Jatkossa palvelu laajenee myös tutkimustulosten näkyvyyteen ja kohdennetun terveydenedistämistiedon välittämiseen.

Lue lisää palvelusta YTHS:n sivuilta.

 

* * *

The Finnish Student Health Service has launched a new digital service that allows students to book appointments online and to communicate with FSHS professionals securely over the internet. Students can book an appointment that most suits their needs after the need for care has been assessed.

The service is called Self. During the year 2017 the online service will be expanded to digital symptom surveys, which makes the service process faster. In future, you will also receive your examination results and targeted health promotion information through Self.

For more information see the FSHS web page.

Lue lisää

11.01.2017

VYY etsii tutorkoordinaattoria järjestämään tutoroinnin syksylle 2017

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee osa-aikaista
TUTORKOORDINAATTORIA
määräaikaiseen työsuhteeseen

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee tutorkoordinaattoria vastaamaan uusien suomenkielisten opiskelijoiden tutoroinnista.

Tutorkoordinaattori hoitaa tutoreiden kouluttamisen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tutorkoordinaattorin tehtävänä on organisoida uusien opiskelijoiden vastaanottoon liittyvä perehdytys sekä vastata vapaa-ajan ohjelman järjestämisestä tutoreiden kanssa. Tutorkoordinaattori osallistuu myös ylioppilaskunnan tiedotuksen järjestämiseen.

Tutorkoordinaattorilta edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tutorkoordinaattorilta odotetaan myös yliopisto-opintoja, yliopistomaailman ja ylioppilaskunnan toiminnan tuntemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen niin suullista kuin kirjallista taitoa.

Tutorkoordinaattorin työsuhde alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Toimi on osa-aikainen ja viikoittainen työaika on noin 16 tuntia. Työaika jakautuu kevään koulutusjaksolle ja syksyn toteutusjaksolle, yhteensä noin 5-6 kuukaudelle. Tutorkoordinaattorin palkkauksessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmää III työajan suhteessa. Työnajan jakautumisesta ja määräaikaisuuden kestosta sovitaan tarkemmin työsopimuksessa.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 27.1.2017 mennessä osoitteella:
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / pääsihteeri
Yliopistonranta 5
65200 VAASA
tai sähköisesti osoitteella: paasihteeri@vyy.fi

Päätöksen valinnasta tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Lisätietoja:
pääsihteeri Jaana Asiala, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964

 

Lue lisää

10.01.2017

Language Buddy course 2017 – Kielikaverikurssi 2017 – Språkkomppiskursen 2017

EN – FI – SV

Want to improve your Finnish skills or learn Swedish? Or would you like to learn about some other language and culture? Then get yourself a language buddy! This activity is organized in cooperation with the Language Centre at the University of Vaasa and Student Union of the University of Vaasa. The name of the course is Language Buddy – Kielikaveri – Språkkompis (KKIE.5000).

The basic idea behind language buddies is that you get to learn a language and another culture, but you also get to teach one.

If you want to try to find a language buddy through us, fill out this form telling which language you would be interested in learning, and which language you would be able to teach.

Sign up by filling this form, no other registration is needed. The sign up period has been extended! The last day to sign up is the 24th of January 2017 by 16:00.

The language buddy activity in the spring term 2017 begins in week 4 and ends in week 14 and there are two mandatory meetings.

More information about the activity is available here.

In case you have questions about the activity, please send an email to VYY’s secretary of student’s interest edunvalvontasihteeri@vyy.fi

________________

VYY järjestää kielikaveri-toimintaa yhdessä Vaasan yliopiston Kielipalvelut-yksikön kanssa auttaakseen vaasalaisia opiskelijoita oppimaan haluamiaan kieliä. Kielikaveritoiminnan perusajatuksena on toisen kielen oppiminen ja kulttuuriin tutustuminen sekä oman kielen ja kulttuurin opettaminen. Kurssin nimi on Kielikaveri – Language Buddy – Språkkompis (KKIE.5000).

Jos haluat kielikaverin VYY:n kautta, toimi seuraavasti: täytä ilmoittautumislomake, jossa kerrot mitä kieltä/kieliä haluaisit oppia/treenata ja mitä kieltä voisit itse opettaa. Sinun tulisi osata opettamaasi kieltä kuin äidinkieltäsi, mutta sinulla ei tarvitse olla kielenopettajan pätevyyttä tai pedagogista osaamista. Näiden tietojen avulla yritämme löytää sinulle sopivan kielikaverin.

Rekisteröityminen kurssille tapahtuu ainoastaan yllä olevan lomakkeen kautta. Sinun ei tarvitse ilmoittautua kurssille WebOodin kautta. Huom! Rekisteröitymisaikaa on jatkettu 24.1.2017 klo 16:00 asti.

Kevään 2017 kielikaveritoiminta alkaa viikolla 4 ja loppuu viikolla 14. Kurssiin kuuluu kaksi yhteistä pakollista tapaamista koko ryhmän ja kieltenopettajan kanssa.

Lisätietoa kurssista saat täältä.

Jos sinulla herää jotain kysymyksiä, voit lähettää ne VYY:n edunvalvontasihteerille osoitteeseen edunvalvontasihteeri@vyy.fi

________________

Vasa Universitets Studentkåren ordnar språkkompisverksamhet i samarbete med Enheten för språktjänst vid Vasa universitet och erbjuder en kurs som heter Language Buddy – Kielikaveri – Språkkompis (KKIE.5000).

Vi vill hjälpa dig som studerar i Vasa att lära dig det språk som du önskar. Målet med språkkompisverksamheten är att du lär dig språk och att du får stifta bekantskap med den kultur som språket omges av. Om du vill bli språkkompis, fyll i ansökan och ange vilket språk du skulle vilja lära dig eller förbättra dig i. Berätta också vilket språk du själv skulle kunna lära ut.

När du anmäler dig räcker det att du fyller i den här e-blanketten.

Obs! Studeranden från Åbo Akademi och Hanken behöver ett JOO-avtal som kan från hos ert eget universitet.

Kurs innehåller två gemensamma obligatoriska möten med hela gruppen och den involverade språkläraren. OBS! Sista dagen att registrera har ändrats till 24.1.2017 klockan 16:00.

Mera information finns här.

Om du vill fråga någonting skicka e-post till Studentkårens intressebevakningssekreterare: edunvalvontasihteeri@vyy.fi.

Lue lisää

04.01.2017

Yliopistoravintoloiden lounasvalikoima muuttuu 9.1.2017 / University restaurants’ lunch selection from 9.1.2017

Kasvispainotteinen pilotti, alkaen 9.1.2017

Ravintola Buffetissa on tarjolla täysipainotteinen kasvislounas, salaattibaari, take away salaatti, uuniperuna sekä erikoisannos (liha – kala tai kana).

Ravintola Mathildassa on lounaalla kaksi kotiruokavaihtoehtoa, erikoisannos (liha – kala tai kana) sekä salaattibaari. Lisäksi Mathildassa on tarjolla pizzabuffet iltapäivisin ma–to klo 15.00–16.00 ja perjantaisin klo 14.30–15.30.

Café Oskarissa tarjoamme kahvilavalikoiman lisäksi klo 15.00–18.00 herkullisia keittolounaita sekä leipä- ja salaattiaterioita. Aamiainen tarjoillaan klo 8.00–10.00. Kela-tuetun aterian saa opiskelijakortilla klo 18.00 saakka.

Lounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipätori, joka sisältää kaksi tummaa leipää ja kaksi vaaleaa leipää, joista yksi on itseleivottu tai paistettu, levitteenä Keiju ja Ingmariini sekä ruokajuoma.

Ravintoloiden ateriatarjonta noudattaa Kelan ateriaohjeistusta terveellisestä ja maistuvasta opiskelija-ateriakokonaisuudesta.

 

Pilot from 9.1.2017

At Restaurant Buffetti we serve vegetarian food, salad bar, take away salad, oven-baked potatoes and one special dish (meat – fish – chicken).

At Restaurant Mathilda we serve two home-style lunch, one special dish (meat – fish – chicken) and salad bar. We also serve pizzabuffet every afternoon at 3.00–4.00 p.m (Mon–Thu) and on Fridays at 2.30–3.30 p.m.

At Café Oskar, in addition to normal cafeteria assortment, we also serve delicious soups, bread- and salad portions at 15.00–18.00. Breakfast is served at 08.00–10.00. You can buy Kela endorsed meal with valid student card until 18.00.

Lunch include bread buffet with spread, food drink and salad buffet. At our bread buffet, in addition to our regular assortment and one homemade bread.

In our restaurants we follow Kela’s guidelines for meal services.

We serve healthy and tasty student meals every day.

Lue lisää

02.01.2017

Vastaa Pylly ylös -palautekyselyyn ja osallistu arvontaan / Answer the Bottoms Up feedback survey and participate in the raffle

2600-pyllylogo

 

Vaasan yliopiston, VYY:n ja YTHS:n yhteinen Pylly ylös -hanke on nyt ollut käynnissä kampuksella syyslukukauden 2016. Hankkeen tiimoilta yliopistolla on mm. järjestetty vierailijaluento hyvinvointiviikolla ja tuotu seisomatyöpisteitä opetustiloihin. Haluamme nyt kysyä yliopistoyhteisön mielipidettä hankkeesta ja sen mahdollisesta jatkosta.

Voit osallistua kyselyyn täältä. Kyselyn lopussa saat linkin arvontalomakkeeseen. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl Polar Loop -aktiivisuusrannekkeita ja 20 kpl Pylly ylös -putkihuiveja!

Kysely on avoinna 15.1.2017 asti.

* * *

The University of Vaasa, the Student Union and FSHS organized the Bottoms Up project together on campus during the autumn semester of 2016. So far the project has introduced standing work stations in various lecture rooms and organized a guest lecture during the Week of Well-being. Now we want to ask our university community for feedback about the project so far and for suggestions for possible future projects.

You can participate in the survey here. Once you complete the survey, you will be given a link to the raffle form. The raffle prizes include 2 x Polar Loop Activity Trackers and 20 x Bottoms Up sports scarves!

The survey is open until 15.1.2017.

Lue lisää