SYYSKUU

21.09.2017

Osallistu Nyytin vapaaehtoistoimintaan

Haluatko olla mukana edistämässä opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja saada samalla itsellesi hyvää fiilistä? Nyytin vapaaehtoistoiminnan kautta tämä onnistuu. Osallistu toimintaamme ja tule mukaan luomaan sellaista opiskelukulttuuria, jossa mielellä ja myötätunnolla on väliä!

Vapaaehtoistoimintaamme voit osallistua monella tapaa, oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan. Pienikin osallistuminen – omalla tavallasi tehty – on tärkeää. Opiskelijana olet opiskelijoiden mielenterveyden paras asiantuntija.

Vapaaehtoistehtäviä:

  • Jaa tarinasi
  • Ota kantaa blogissamme
  • Tee video
  • Someta Instagramissamme
  • Tule vertaisohjaajaksi chattiin
  • Osallistu tapahtumiin
  • Lähde mukaan kampanjoimaan
  • Osallistu Puhutaan kiusaamisesta! -hankkeeseen
  • Ehdota omaa vapaaehtoistekoa!

Lisätietoa: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/vapaaehtoistoiminta/

Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja opiskelukykyä edistävä valtakunnallinen yhdistys. Lisätietoa toiminnastamme löytyy nettisivuiltamme: www.nyyti.fi. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/nyytiryhttps://twitter.com/nyyti_ry ja https://www.instagram.com/nyytiry/.

Lue lisää

20.09.2017

Maailmankuulu kapellimestari, pianisti ja säveltäjä Olli Mustonen konsertoi Vaasassa 28.9.

In English below

Maailmankuulu kapellimestari, pianisti ja säveltäjä Olli Mustonen palaa Vaasaan!

Triptyykki: 3x Olli Mustonen
to 28.9. klo 19.00 Vaasan kaupungintalo

Opiskelijoille lippu + drinkkilippu erikoishintaan 25€.
Liput käteisellä palvelutoimistolta Domus Bothnicalta.

Lisätietoa konsertista

****

A world-famous conductor, pianist and composer Olli Mustonen returns to Vaasa!

Triptych: 3x Olli Mustonen
Thu 28.9. at 19.00 Vaasa City Hall
Special offer for students: concert ticket + drink ticket 25€.
Ticket sale at Domus Bothnica, VYY service office. Cash only!

More information on concert

 

Lue lisää

13.09.2017

Kysely perheellisille opiskelijoille

Vastaamalla kyselyyn voit auttaa meitä kehittämään perheellisten opiskelijoiden edunvalvontaa yliopistoissa ja yhteiskunnassa. Kysely on tarkoitettu perheellisille korkeakouluopiskelijoille, joilla on yksi tai useampi alaikäinen lapsi.

Kysely löytyy täältä.

Kyselyn tavoite on selvittää, millaisia haasteita perheellisillä opiskelijoilla on lastenhoidon saralla, millaisia lastenhoitotarpeita perheellisillä opiskelijoilla on ja miten perheen ja opiskelun yhteensovittaminen onnistuu.

Kyselyn toteuttavat ja sen vastauksia käsittelevät yhteistyössä Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY, Suomen Ylioppilaskuntien Liitto SYL ja Väestöliitto. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Tuloksia käytetään vaikuttamistyöhön perheellisten opiskelijoiden palvelujen parantamiseksi ja opintojen ja perheen yhteensovittamisen helpottamiseksi sekä Väestöliiton tutkimustyöhön.

Lue lisää

13.09.2017

Kutsu edustajiston kokoukseen 13/2016-2017 ti 19.9.2017 klo 16:15 / Invitation to the Representative Council Meeting 13/2016-2017 Tue 19.9.2017

VYY:n edustajisto kokoontuu seuraavaan kokoukseen tiistaina 19.9.2017 klo 16:15 alkaen auditorio Wolffissa. Kokouksessa valitaan mm. uusia hallinnon opiskelijaedustajia. Tarkempi asialista löytyy kutsusta..

Kokous on avoin kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. Tervetuloa!

VYY’s representative council meeting is held on Tuesday 19.9.2017 from 4:15 pm onward in auditorium Wolff (Tervahovi). The agenda of the meeting can be found from the invitation. The meeting is open to all members of the Student Union. Welcome!

Matilda Vähäkangas
edustajiston puheenjohtaja / chair of the council

Lue lisää

06.09.2017

Järjestömessut ti 19.9. Fabriikin aulassa / Organizational fair Sept 19th @Fabriikki lobby

In English below.
Etsitkö uutta harrastusta tai haluatko tietää mitä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kampukselta löytyy? VYY järjestää jokavuotiset järjestömessut Ti 19.9.2017 klo 10-15 välisenä aikana Yliopistolla Fabriikissa, ravintola Erkin aulassa sekä aulan viereisissä luokkatiloissa. Päivän aikana eri järjestöt, kerhot, osakunnat sekä muut toimijat esittelevät opiskelijoille toimintaansa.

Milloin: ti 19.9. klo 10-15
Missä: Fabriikin aula
Mitä maksaa: ilmainen

Järjestömessuilta jaetaan myös tarroja opiskelijakorttiin.

*********

Are you looking for a new hobby or do you want to know about the leisure time activities at the campus? The Student Union of the University of Vaasa (VYY) is helding a student organization fair on Tuesday September 19th from 10-15 in the lobby of Erkki restaurant in Fabriikki building. During the day the different student organizations promote their activities to students.

When: Tue Sept 19th. at 10AM -3PM
Where: Fabriikki’s lobby
No entrance fee!

Lue lisää

05.09.2017

VYY hakee hallopediä YTHS:n Vaasan terveyspalveluyksikön johtokuntaan

 

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavat opiskelijaedustajien paikat:

YTHS:N VAASAN TERVEYSPALVELUYKSIKÖN JOHTOKUNTA

varajäsen

kaudelle 1.1.2016–31.12.2017

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. YTHS:n palveluita voivat käyttää kaikki Suomen yliopistoissa perustutkintoa suorittavat opiskelijat.

Terveyspalveluyksikön johtokunnan tehtävänä on seurata terveyspalveluyksikön toimintaa ja toimintaympäristön muutoksia, terveyden edistämistä ja yhteisöterveystyötä. Johtokunta käsittelee terveyspalveluyksikköön kuuluvien toimipisteiden vähentämisen ja lisäyksen sekä muut vastaavat asiat. Se tekee myös aktiivisesti yhteistyötä säätiön sidosryhmien kanssa.

Johtokunnan toimikausi on kaksi vuotta. Siihen kuuluu puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 4-6 muuta jäsentä. Johtokunnassa on edustus ylioppilaskunnista, säätiön henkilöstöstä, yliopistoista ja julkisesta terveydenhuollosta. Esitykset tehtäviin valittavista henkilöistä tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtävään tulee toimittaa ylioppilaskuntaan tiistaihin 19.9.2017 klo 12 mennessä joko sähköpostitse kirjaamo@vyy.fi tai postiosoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä, 044 324 8961, edunvalvontasihteeri@vyy.fi

Lue lisää

01.09.2017

VYY hakee hallopedejä teknillisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

 

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavat hallinnon opiskelijaedustajien paikat:

TEKNILLISEN TIEDEKUNNAN TIEDEKUNTANEUVOSTO

1 VARSINAINEN JÄSEN JA 1 VARAJÄSEN

31.12.2017 saakka

Tiedekuntaneuvosto on edustuksellinen päätöksentekoelin, joka tekee päätökset tiedekunnan toimintaa koskevista merkittävistä ratkaisuista. Tiedekuntaneuvostossa on professorikunnan, opiskelijoiden sekä muun henkilöstön edustajat. Valinnat tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtäviin tulee toimittaa ylioppilaskuntaan perjantaihin 15.9.2017 mennessä joko sähköpostitse kirjaamo@vyy.fi tai postiosoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä, 044 324 8961, edunvalvontasihteeri@vyy.fi

Lue lisää

01.09.2017

VYY hakee hallopedejä yliopistokollegioon

 

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavat hallinnon opiskelijaedustajien paikat:

  1. VAASAN YLIOPISTON YLIOPISTOKOLLEGIOON YHTÄ VARSINAISTA JA KOLMEA VARAJÄSENTÄ

kaudelle 1.1.2016–31.12.2017

Yliopistokollegio on edustuksellinen päätöksentekoelin, joka tekee muun muassa päättää yliopiston hallituksen kokoonpanosta ja vahvistaa yliopiston tilinpäätöksen. Yliopistokollegiossa on professorikunnan, opiskelijoiden sekä muun henkilöstön edustajat.

Yliopistokollegion opiskelijajäsenten kausi on kaksivuotinen. Ylioppilaskunta toivoo hakijoita kaikkien tiedekuntien opiskelijoista ja kaikista koulutusohjelmista. Valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtäviin tulee toimittaa ylioppilaskuntaan perjantaihin 15.9.2017 klo 12 mennessä joko sähköpostitse kirjaamo@vyy.fi tai postiosoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

 

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä, 044 324 8961, edunvalvontasihteeri@vyy.fi

Lue lisää

01.09.2017

VYY hakee saunavastaavaa!

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee saunavastaavaa.

Saunavastaavan tehtävänä on toimia ylioppilaskunnan omistamien Leipis-sauna- ja kokoustilojen hoitajana. Saunavastaavan tulee tarkistaa saunatilojen kunto vähintään kaksi kertaa viikossa.  Saunavastaavan tehtäviin kuuluu vastata sauna- ja kokoustilojen kunnosta ja huollosta, vastata tarkistuksissa ilmenneiden puutteiden täydentämisestä ja korjauksien tilauksista. Saunavastaavan tehtävät sijoittuvat aikavälille syyskuu 2017-huhtikuu 2018.

Saunavastaavalle maksetaan palkkiota 100 euroa kuukaudessa ajalla syyskuu 2017-huhtikuu 2018.  Palkkion lisäksi vastaava saa neljä ilmaista Leipis-saunan vuokrausta vuodessa. Saunavastaavana voi toimia joko yksittäinen opiskelija tai järjestö.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa ylioppilaskunnan pääsihteerille sähköpostitse 15.9.2017 klo 12 mennessä. Valinnan suorittaa ylioppilaskunnan hallitus.

Lisätietoja ja hakemukset: pääsihteeri Kaisa Paavola, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964

Lue lisää