HELMIKUU

19.02.2018

KuVa-valiokunnan aamiaistapaaminen ke 21.2. klo 9

Kevään toisen KuVa-valiokunnan tarkoituksena on lähestyä VYY:n tulevia tapahtumia workshop-tyylisesti. Tilaisuus järjestetään tuttuun tyyliin aamupalan äärellä, jotta saisimme rennossa tunnelmassa ideoida ja luonnehtia projekteja.

”Tarkoituksena KuVa-valiokunnalla on yleisesti ottaen ideoiden ja tekijöiden etsiminen. Jos sinulla on erikoistaitoja, niin tuo ne ilmi! Haluamme osallistaa opiskelijoita mukaan toimintaan ja tätä kautta lisätä yleistä aktiivisuutta. Haluamme myös saada opiskelijoita osallistettua uusien projektien kehittämisessä yhdessä, joista hyvänä esimerkkinä ovat torisitsit.”

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki VYY:n jäsenet, jotka haluavat olla osana kehittämässä KuVa-valiokunnan toimintaa.

MITÄ: Kulttuuri- ja vapaa-aikavaliokunnan aamupala
MISSÄ: TER/D110 taukotila
MILLOIN: Keskiviikkona 21.2. klo 9-11
MITÄ MAKSAA: ILMAINEN

Tervetuloa edistämään KuVa-valiokunnan toimintaa meidän kanssamme!

Lue lisää

08.02.2018

Ota osaa vuosijuhlaviikon 12.2.-18.2. tapahtumiin!

VYY:n vuosijuhlaviikolla järjestetään monenlaista tapahtumaa myös itse vuosijuhlien lisäksi johon VYY:n jäsenet ovat tervetulleita.

Vuosijuhlaviikon ohjelma

Maanantai 12.2.

Drinkkikurssi VENN:ssä kello 18–19.30 Oletko aina miettinyt miten drinkkisi voikaan maistua niin herkulliselta? Mitä saloja drinkkimestari omaa? Tule loihtimaan oma lempijuomasi drinkkimestarin ohjeistuksella! Mukaan mahtuu 10 nopeinta ilmoittautujaa! Drinkkikoulutus maksaa 8 € henkilöltä ja maksu tapahtuu paikan päällä.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://goo.gl/forms/C0soFZSkOPHwbFGx1

Tiistai 13.2.

Tanssikurssi kello 18–20. Tule mukaan kertaamaan tansseja, kuten poloneesi, kehruuvalssi, cicapo, pas d’espagne sekä valssi ja tango vuosijuhlia varten! Tanssiurheilurheiluseura Rollingin tilat sijaitsee osoitteessa Varastokatu 7. Parin tunnin intensiivinen tanssikurssi kustantaa 15 € henkilöltä ja maksu tapahtuu käteisellä paikan päällä. Mukaan mahtuu 20 nopeinta! Ota mukaasi urheilulliset vaatteet, hyvät kengät, vesipullo ja svengaava meininki!

Ilmoittaudu mukaan täällä:
https://goo.gl/forms/T80otF16k92piAHn1

Keskiviikko 14.2.

VYY järjestää ylioppilaskunnan 50. juhlavuoden ystävänpäivänkakkukahvit vuosijuhlaviikon keskiviikkona Tritonian aulassa kello 12–14! Tule moikkaamaan ja nappaamaan mukaasi ystävänpäiväherkkuja.

Torstai 15.2.

Vuosijuhlaviikon torstaina järjestetään etikettikurssi ja vujujännäilyt Tørst Companyssa kello 17 alkaen. Tule mukaan hengailemaan ja kertaamaan vuosijuhlaetikettiä rennoissa merkeissä.

Perjantai 16.2.

VYY:n uuden historiikin julkkarit järjestetään vuosijuhlaviikon perjantaina ylioppilastalo Domus Bothnicalla kello 15.30 alkaen. Tule kuulemaan historiikin kirjoittajan mietteitä ja hakemaan itsellesi ikioma VYY:n historiikki. Tarjollaa kuohuvaa ja pientä purtavaa. Myynnissä myös VYY50 -tuotteita.

****
Alumnikaljat ja VYY-alumnit ry:n kokous kello 20.30 alkaen Tørst Companyssa.

Tervetuloa kaikki entiset VYY:n toimijat muistelemaan menneitä!

Facebook-tapahtuma

Lauantai 17.2.

Vuosijuhlahartaus Vaasan kirkossa kello 10 alkaen, seppeleenlaskutilaisuus Jääkäripatsaalla kello 10.45 alkaen.

50-vuotisvuosijuhla Vaasan kaupungintalolla, Senaatinkatu 1, Vaasa.

Sunnuntai 18.2.

Akateeminen silliaamiainen salaisessa paikassa

Lue lisää

05.02.2018

VYY hakee hallopedia YTHS:n Vaasan terveyspalveluyksikön johtokuntaan

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavan opiskelijaedustajan paikan:

YTHS:N VAASAN TERVEYSPALVELUYKSIKÖN JOHTOKUNTA

1 HENKILÖKOHTAINEN VARAJÄSEN

kaudelle 1.1.2018–31.12.2019

 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. YTHS:n palveluita voivat käyttää kaikki Suomen yliopistoissa perustutkintoa suorittavat opiskelijat.

Terveyspalveluyksikön johtokunnan tehtävänä on seurata terveyspalveluyksikön toimintaa ja toimintaympäristön muutoksia, terveyden edistämistä ja yhteisöterveystyötä. Johtokunta käsittelee terveyspalveluyksikköön kuuluvien toimipisteiden vähentämisen ja lisäyksen sekä muut vastaavat asiat. Se tekee myös aktiivisesti yhteistyötä säätiön sidosryhmien kanssa.

Johtokunnan toimikausi on kaksi vuotta. Siihen kuuluu puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 4-6 muuta jäsentä. Johtokunnassa on edustus ylioppilaskunnista, säätiön henkilöstöstä, yliopistoista ja julkisesta terveydenhuollosta. Esitykset tehtäviin valittavista henkilöistä tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtävään tulee toimittaa ylioppilaskuntaan viimeistään maanantaina 19.2.2018 joko sähköpostitse kirjaamo@vyy.fi tai postiosoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä, 044 324 8961, edunvalvontasihteeri@vyy.fi

Lue lisää

05.02.2018

VYY hakee hallopedejä kielikeskuksen johtoryhmään

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi seuraavan opiskelijaedustajan paikan:

KIELIKESKUKSEN JOHTORYHMÄ

KAKSI VARSINAISTA JA KAKSI HENKILÖKOHTAISTA VARAJÄSENTÄ

kaudelle 1.1.2018–31.12.2019

Vaasan yliopiston kielikeskus on erikoistunut monipuoliseen kielten ja viestinnän opetukseen. Kielikeskus toimii erillislaitoksena ja sen tehtävänä on tarjota yliopiston kaikkien koulutusalojen opiskelijoille tutkintosääntöjen ja työelämän edellyttämät kieli- ja viestintäopinnot, kehittää kielenopetusta, oppimateriaaleja ja monimuotoista pedagogiikkaa sekä edistää kielenopetukseen ja -oppimiseen sekä työelämän viestintään liittyvää tutkimusta.

Kielikeskuksella on yliopiston alojen, kieltenopettajien ja opiskelijoiden edustajista koostuva johtoryhmä. Johtoryhmän puheenjohtajana toimii vararehtori. Akateemisten yksiköiden edustajat ovat koulutusohjelmavastaavat ja kieltenopettajat edustavat eri kieliä.

Johtoryhmän tehtävänä on ohjata kielikeskuksen toimintaa ja antaa palautetta toiminnasta, käsitellä kieli- ja viestintäopintojen opetussuunnitelmia, edistää kieli- ja viestintäopintojen kehittämistä yhteistyössä akateemisten yksiköiden kanssa, käsitellä toimintasuunnitelma ja siihen sisältyvä henkilöstösuunnitelma ja talousarvio, vahvistaa toimintakertomus, tehdä esityksiä ja antaa lausuntoja käytännön kielitaidon, viestinnän taitojen sekä kulttuurin tuntemuksen opetuksen kehittämisestä yliopistossa sekä ratkaista ne asiat, jotka johtaja on niiden tärkeyden tai laajakantoisuuden vuoksi saattanut johtoryhmän käsiteltäväksi.

Johtoryhmän opiskelijaedustajien kausi on kaksi vuotta. Esitykset tehtäviin valittavista henkilöistä tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtävään tulee toimittaa ylioppilaskuntaan viimeistään maanantaina 19.2.2018 joko sähköpostitse kirjaamo@vyy.fi tai postiosoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä, 044 324 8961, edunvalvontasihteeri@vyy.fi

Lue lisää