MAALISKUU

13.03.2018

VYY hakee tutoreita!

Tule tutoriksi!

VYY hakee tutoreita syksyllä 2018 aloittavien uusien opiskelijoiden tutorointiprojektiin. Uudet opiskelijat saapuvat elokuussa 2018, mutta tutoreiden kouluttaminen alkaa jo kevään aikana.

Tutoreille pakolliset koulutukset järjestetään kevään aikana. Syksyn alussa koulutuspäivät ovat ennen uusien opiskelijoiden saapumista. Tutoreiksi valittavilta edellytetään mahdollisuutta osallistua koulutuksen kaikkiin osioihin.

Tutoreita haetaan kaikilta koulutusaloilta, joten hae heti! Hakea voi niin ensimmäisen vuosikurssin kuin maisterivaiheen opiskelijakin. Hakuajan jälkeen järjestämme haastattelut. Haastatteluajat sovitaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tutorvalinnat ilmoitetaan haastattelujen jälkeen. Valinnoista vastaa ylioppilaskunnan tutorkoordinaattori.

Tutoriksi haetaan sähköisellä lomakkeella. Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 18.3.2018.

Lisätietoja,

Tutorkoordinaattori Henje Huotari ja Karri Leinonen, tutorkoordinaattori@vyy.fi
Pääsihteeri Kaisa Paavola, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964

Lue lisää

05.03.2018

VYY hakee tutorkouluttajia

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee
TUTORKOULUTTAJIA

VYY hakee tutorkouluttajia syksyllä 2018 aloittavien uusien opiskelijoiden tutorointiprojektiin. Uudet opiskelijat saapuvat elokuussa, mutta tutoreiden kouluttaminen alkaa jo kevään aikana.

Tutoreille pakolliset koulutukset järjestetään huhtikuussa. Syksyn alussa koulutuspäivät ovat ennen uusien opiskelijoiden saapumista.

Tutorkouluttajia haetaan kaikilta koulutusaloilta. Edellytyksenä pidetään sitä, että on aikaisemmin toiminut tutorina. Hakijoita toivotaan myös maisterivaiheen opiskelijoista.

Tutorkouluttajaksi voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen: tutorkoordinaattori@vyy.fi. Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 11.3.2018.

Tutorkouluttajat osallistuvat myös tutoreiden valintaprosessiin myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Tutoroinnista vastaa ylioppilaskunnan palkkaama tutorkoordinaattori.

Lisätietoja,
pääsihteeri Kaisa Paavola, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964
tutorkoordinaattori Henje Huotari ja Karri Leinonen, tutorkoordinaattori@vyy.fi

Lue lisää

01.03.2018

Kutsu edustajiston kokoukseen 2/2018-2019 6.3.2018 16:15

VYY:n edustajiston kokous pidetään ti 6.3.2018 klo 16:15 alkaen Fabriikin luokassa F118. Asialistalla on mm. toiminta-avustukset ja hallinnon opiskelijaedustajien paikkoja. Kokous on avoin kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. Tervetuloa!

Matilda Vähäkangas
edustajiston puheenjohtaja

Lue lisää