Lukuvuositarra muoviseen opiskelijakorttiin

Lukuvuositarrojen jako aloitetaan vuosittain 1. elokuuta. Kevätlukukauden tarrojen jako aloitetaan 1. tammikuuta. Lukuvuositarran voi hakea VYY:n palvelutoimistolta ylioppilastalolta. Syksyisin järjestetään myös erillisiä tarranjakotilaisuuksia, joista ilmoitetaan VYY:n tiedotuskanavissa.

Syksyn lukukausitarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun. Koko lukuvuoden sekä kevätlukukauden tarrat ovat voimassa syyskuun loppuun. Otathan huomioon, että käyttääksesi YTHS:n palveluita elokuussa syksyn jäsenmaksun täytyy olla maksettuna ennen vastaanottoaikaa!

Lukuvuositarra kiinnitetään aina suoraan opiskelijakorttiin. Jos tarran hakee joku muu kuin opiskelija itse, on tarran hakijalla oltava valtakirja mukanaan. Lukuvuositarra luovutetaan ainoastaan VYY:n opiskelijakorttiin ja vasta sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu ja jäsenyys voimassa WebOodissa.

HUOM! MasterCard-maksuominaisuudella varustettuun opiskelijakorttiin voi saada tarran vain noutamalla sen henkilökohtaisesti VYY:n toimistolta! Mikäli Vaasassa käyminen on mahdotonta ennen tarran vanhentumista, ota yhteyttä hallintosihteeriin (hallintosihteeri@vyy.fi tai 044 324 8970).

Jos lukuvuositarraa ei pysty hakemaan itse Vaasasta

On muistettava, että lukuvuositarra annetaan aina vain suoraan opiskelijakorttiin, pelkän tarran postittaminen ei ole mahdollista.

Jos tarraa ei pysty hakemaan itse Vaasasta, on kaksi eri vaihtoehtoa saada tarra korttiin:

1) Kaikkiin ilman MasterCard-maksuominaisuutta oleviin opiskelijakortteihin lukuvuositarran voi saada postitse. MasterCard-korttia siis ei saa postittaa, vaikka maksuominaisuutta ei olisikaan aktivoitu.

Postitse tapahtuvaa lukuvuositarran vaihtoa varten tulee postittaa opiskelijakortti, kopio henkilöllisyystodistuksesta sekä postimerkillä ja osoitteella varustettu vastauskuori      VYY:n palvelutoimistolle osoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta/ opiskelijakortit
Yliopistonranta 5
65200 VAASA

VYY ei vastaa postissa kadonneista opiskelijakorteista, joten varmin ja nopein tapa on noutaa lukuvuositarra henkilökohtaisesti. Ruuhka-aikoina kortin palautuksessa saattaa kestää pari viikkoa.

2) Jos postitus ei ole mahdollista, toinen vaihtoehto on noutaa tarra korttiin jostain toisesta ylioppilaskunnasta.

Ennen asiointia täytyy aina olla yhteydessä VYY:an. Helpoiten asia hoituu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ylioppilaskunta@vyy.fi ja kertoa mistä ylioppilaskunnasta tarran noutaminen sopii parhaiten. VYY välittää tarvittavat tiedot ko. ylioppilaskuntaan.

Tarra noudetaan ko. ylioppilaskunnan toimiston aukioloaikoina, pääsääntöisesti arkipäivinä. Alla listattuna järjestelyssä olevat ylioppilaskunnat ja linkit heidän toimistojen aukioloaikoihin. Tarraa noutaessa tulee mukana olla opiskelijakortti ja henkilöllisyystodistus. Toisesta ylioppilaskunnasta noudettaessa tarrasta peritään 5 euron palvelumaksu, jolla katetaan ylimääräisen työn kustannuksia.

Järjestelyssä ovat mukana seuraavat ylioppilaskunnat:

AYY (Espoo)

ISYY (Joensuu, Kuopio, Savonlinna)

JYY (Jyväskylä)

LTKY (Lappeenranta)

LYY (Rovaniemi)

OYY (Oulu)

TaiYo (Helsinki)

Tamy (Tampere)

TTYY (Tampere)

TYY (Turku)

VYY (Vaasa)

ÅAS (Turku)