Nyytin kevään nettiryhmät

nyyti-uusi-logo

Nyyti ry:n nettiryhmien tarkoituksena on vertaistuen jakaminen sekä uusien näkökulmien ja ratkaisujen löytyminen. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä ja ryhmät toteutetaan suojatussa verkkoympäristössä, jolloin keskustelu näkyy ainoastaan ryhmän jäsenille.

Ryhmät ovat maksuttomia ja ne on suunnattu pääasiallisesti 18–35 -vuotiaille opiskelijoille. Ryhmien ohjaajina toimivat Nyytin työntekijät yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

KEVÄÄN 2017 NETTIRYHMÄT

Treenataan sosiaalisia taitoja -nettiryhmä (20.3.–28.4.2017)

Onko sinun vaikea lähestyä ja tutustua uusiin ihmisiin? Haluaisitko löytää uusia ystäviä tai syventää kaverisuhteitasi? Toivotko löytäväsi oman porukan? Tule mukaan Treenataan sosiaalisia taitoja -ryhmään. Ryhmässä käsitellään sosiaalisiin taitoihin ja tutustumiseen liittyviä kysymyksiä ja harjoitellaan sosiaalisia taitoja. Voit jakaa ryhmässä kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta ryhmäläisiltä.

Haku ryhmään käynnissä. Lue lisää>>

Elämäntaitokurssi verkossa (18.4.–9.6.2017)

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? Verkkomuotoisella elämäntaitokurssilla käsitellään omaan arkeen ja itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Samalla voit jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta ryhmäläisiltä.

Haku ryhmään alkaa 6.3.2017. Lue lisää>>

Nyyti ry – Mielen hyvinvointia opiskelijoille
Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

Takaisin