What's Up VYY? Opiskelijan jaksaminen 30.1. Tritonian aulassa

Sujuuko opiskelu kaamoksen keskellä? Onko yliopiston tukipalvelut riittäviä? Mikä fiilis noin muuten?

VYY:n edunvalvontasektori tempaisee yhteistyössä Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden kanssa ständin pystyyn Tritonian aulassa tiistaina 30.1. kello 11-13. Ajankohtaisena teemana on tällä kertaa opiskelijan jaksaminen, jonka saralla puhuttaa juuri nyt mm. uuden opintopsykologin rekrytointi ja opiskelijoiden liikuntapalvelut. Tule antamaan palautetta, nappaamaan mukaan kuppi kuumaa ja osallistumaan samalla arvontaan, josta voit voittaa mm. Vaasan kaupungin liikuntakortin!

Opiskelijan jaksamista edistetään myös keskiviikkona 31.1. Tritonian Nissi-auditoriossa järjestettävässä Tunnetaidot-iltapäivässä. Tule mukaan parantamaan opiskelukykyäsi ja itsetuntemustasi!

* * *
What’s Up, VYY? on ylioppilaskunnan edunvalvontavaliokunnan perustama matalan kynnyksen foorumi kaikille ylioppilaskunnan opiskelijoille. What’s Up, VYY? -nimellä järjestetään tapahtumia kampuksen eri kohtaamispaikoissa pitkin lukuvuotta. Tarkoituksena on tuoda ylioppilaskunnan toimintaa ja edunvalvontaa lähemmäksi jäsenistöä. Jokainen jäsen voi vapaasti poiketa tapahtumiin jakamaan ajatuksiaan ja mielipiteitä, joiden avulla voimme kehittää ylioppilaskuntaamme entistäkin paremmaksi ja jäsenlähtöisemmäksi.

Takaisin