Tilat

VYY tarjoaa vuokrattavia tiloja Leipätehtaalla sekä ylioppilastalo Domus Bothnicalla. Jäsenistölle sekä ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille VYY tarjoaa tilojen vuokriin jäsenalennuksen. Leipätehtaan sauna- ja kokoustiloihin, Leipikselle, VYY tarjoaa myös muille opiskelijoille opiskelija-alennuksen.

Alennukset ovat voimassa ylioppilaskunnan jäsenten ja opiskelijoiden yksityiskäyttöön sekä järjestöjen omaan käyttöön tehdyistä vuokrauksista. Muuhun kuin yksityiseen tai järjestön omaan käyttöön tehdyistä vuokrauksista peritään normaali vuokrahinta.

Ylioppilaskunta on neuvotellut Vaasan yliopiston kanssa myös sopimuksen yliopiston tarjoamista tiloista ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille. Yliopiston tilat ovat vastikkeetta järjestöjen käytettävissä järjestöjen omaan toimintaan arkisin klo 8-20, mikäli tiloihin ei ole muita varauksia. Järjestöt voivat varata tilat yliopiston tilapalveluista.

Leipätehtaan tilat voit varata suoraan nettisivujen varauskalenterista ja Domus Bothnican tilavarauksista voi tiedustella sähköpostitse: tilat@vyy.fi tai puhelimitse: 044 324 8980.