Leipätehdas

Leipätehtaan sauna on illanvietto- ja kokoustila, jota VYY vuokraa sekä jäsenilleen että muille halukkaille edulliseen hintaan. Leipiksen tiloihin kuuluvat sekä yläkerran kokoustila keittiö- ja takkahuoneineen että saunatilat. Sauna- ja kokoustilat sijaitsevat Vaasan keskustassa ja niistä on muodostunut legendaarinen paikka monenlaisille juhlille ja tapahtumille. Tilaa voivat vuokrata niin yksittäiset jäsenet ja kaveriporukat kuin yhdistykset ja yrityksetkin.

Leipiksen kokoustilat on mitoitettu noin 20–30 hengelle. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10–15 henkeä. Leipis on mahdollista vuokrata kaikkina viikonpäivinä klo 16.00–24.00 -väliselle ajalle ympäri vuoden. Poikkeavat vuokra-ajat on sovittava erikseen. Leipiksen hintaan ei sisälly siivouspalvelua, vaan jokainen vuokralainen siivoaa tilat oman käyttönsä jälkeen. Täten tilojen hinta pystytään pitämään opiskelijaystävällisenä. Käyttösääntöjen mukaisesti vuokralainen voi käydä siivoamassa tilat seuraavana aamuna klo 8-12 -välisenä aikana.

Tehtyäsi varauksen saat muutaman päivän kuluessa sähköpostivahvistuksen varauksestasi. Avaimen tiloihin voi noutaa VYY:n palvelutoimistolta sen aukioloaikoina. Avain myös palautetaan VYY:n palvelutoimistolle vuokrauksen jälkeen. Mikäli haluat maksaa vuokran käteisellä, se tulee maksaa avainten noutamisen yhteydessä.

Leipikseen liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen tilat (a) vyy.fi ja varaukset tehdä sivustojen varauskalenterista.

Leipiksen hinnasto:

Vuokrahinnat per päivä

Päivä Jäsenhinta Opiskelijahinta Perushinta
su-to 60€ (-60%) 105€ (-30%) 150€
pe-la 90€ (-60%) 180€ (-20%) 225€
Lisätunnit 20€/h

 

Siivouspalvelu 150€
Siivoamatta jätetty tila 200€
Laskutuskulut PDF-lasku 5€, e-lasku 5€, paperilasku 8€
Maksumuistutus 10€
Palvelumaksu avaimia noudettaessa (muulloin kuin palvelutoimiston aukioloaikoina) 10€
Avainten myöhästymismaksu 50€
Avainten hukkuminen vähintaään 600€ toteutuneiden kustannusten mukaisesti
Hätäuloskäynnin sinetin rikkominen 150€