Teekkareiden vappuradio - Radio Wapina on jälleen eetterissä!

Radio Wapina on Vaasassa toimiva wappuradio, jonka toiminnasta vastaavat Vaasan yliopiston opiskelijat. Radio järjestetään nyt viidettä kertaa ja studio sijaitsee kauniilla kampusalueella. Radion toiminta alkaa 20.4. ja kestää aina Vaasan vapun verran eli 30.4. asti. Kaupalliset kanavat kalpenevat varsin juontajakavalkadin edessä, sillä juontajien lukumäärä on lähempänä sataa kuin nollaa. Etukäteen on myös helppo luvata, että ohjelmat ja aiheet vaihtelevat rajusti sekä tasoltaan että toteutukseltaan. – Kuuntele jos uskallat.

Kuuntelijoilla onkin aina ollut iso rooli Radio Wapinan lähetyksissä: nettisivuilta löytyvä Shoutbox on luonnollisestikin auki 24/7 ja juontajien lempitouhua musiikin soittamisen lisäksi onkin lukea kuulijoiden mielipiteitä lähetyksestä.

Livelähetyksiä tehdään 20.4. ja 30.4. välisenä aikana keskimäärin 10 tuntia päivää kohden. Livelähetysten välissä on kuunneltavissa aikaisempien päivien uusinnat. Virallinen hash on luonnollisesti #radiowapina ja kuuntelemaan pääset osoitteessa: Wapina.fi – Epäillyttävän hyvää kuunneltavaa”

Takaisin