Volume Live: Disco Ensemble & Sara Pe 21.4.

Ulvilan lahja hyvän musiikin ystäville eli Disco Ensemble on jälleen aktivoitunut ja saapuu keikalle Vaasan WsArenalle!

Energisistä keikoistaan tunnettu Disco Ensemble starttaa uuden albuminsa tiimoilta kiertueen ensi vuoden helmikuussa, ja kiertää Suomessa alkuvuodesta. Yhtye lähtee Saksan kiertueelle maalis-huhtikuun taitteessa, ja heittää huhtikuun lopussa Suomessa vielä muutaman lisäkeikan.

Bändin livesuosio on tänäkin päivänä kiistaton; ensi maaliskuun Tavastian keikka myi loppuun muutamassa päivässä ja suuren kysynnän vuoksi Tavastialle on tulossa myös toinen keikka. Kesällä yhtye nähdään festivaaleilla sekä Suomessa että Keski-Euroopassa.

SARA
Disco Ensembleä lämppäämään saapuu kaskislainen yhtye Sara. Alun perin metallipainotteisella musiikillaan julkisuuteen ponnistanut bändi on viime vuosina muuttanut tyyliään huomattavasti pehmeämpään ja elektronisempaan suuntaan. Yhtyeen viimeisin albumi, SOLUS, edustaa juurikin tätä uutta suuntausta, jossa kitaravetoinen elektropop yhdistyy ambient-tyyliseen maalailuun sekä laulaja Joa Korhosen tunnistettavaan, selkeästi artikuloivaan laulutyyliin.

Aktiivinen yhtye on juuri julkaissut kaksi uutta kappaletta, jotka kantavat nimiä ”Hyvä Sää” ja ”Olet kaikkialla”. Biisit edustavat edelleen bändin koneellisempaa ja synteettisempää soundimaailmaa, mutta näissä on otettu askel synkempään, raskaampaan ja kitaravetoisempaan suuntaan. Biisit nyt kuunneltavissa Saran Bandcamp-sivuilla.

INFO:
Disco Ensemble & Sara @ WsArena
Perjantai 21.4.2017
Ennakkoliput: 20 € (Volumen jäsenille 18 €)
Liput ovelta: 22 € (Volumen jäsenille 20 €)

Myyntipaikat: Prisman infotiski, NetTicket, WsArena (arkisin Wasasafe) ja Studio Ticket: http://www.studioticket.fi/2016/14284/disco-ensemble/?lang=fi

HUOM! VYY:n jäsenille ennakkolippuja alennettuun hintaan 18€/kpl Studio Ticketistä. Lippuja rajoitettu määrä.

Takaisin