VYY:n wappukuvakisan säännöt

VYY:n #MegaWappu18 instakuvakilpailun säännöt

 

Järjestäjä

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta (jäljempänä VYY), Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja ehtoja.

Ketkä voivat osallistua

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt poislukien VYY:n työntekijät tai hallituksen jäsenet, jotka ovat osallistuneet kilpailun järjestelyyn. Järjestäjällä oikeus poistaa kilpailun sääntöjä rikkova osallistuja kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta.

Muut osallistumisehdot

Kuvaajalla tulee olla oikeudet kyseiseen kuvaan, tai kuvan julkaisijalla tulee olla suostumus julkaisuun kuvan ottajalta. Kuvissa esiintyviltä henkilöiltä on oltava suostumus kuvan käyttöön kilpailussa. Kuva ei saa rikkoa lakia, toisen tekijänoikeutta tai yksityisyyttä.

Kuinka kilpailuun osallistutaan

Kilpailuaika on 18.4.-30.4.2018 klo 23.59 asti. Kilpailuun osallistutaan postaamalla Instagramiin vappuaiheinen kuva teemalla Party like it’s 1968! Osallistuessasi kilpailuun kuvan yhteydessä tulee käyttää tunnistetta #MegaWappu18. Voit käyttää myös tunnistetta #vapueilopu sekä #vyywappu18.  Kilpailuun osallistujien Instagram-profiilien täytyy olla julkisia.

Palkinnot

Kilpailun pääpalkintona on 1x liput Solar Sound -festivaaleille kahdelle hengelle sekä 1x liput Vaasa Festival –tapahtumaan kahdelle hengelle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram-tilin kautta. Voittaja julkistetaan 1.5., ja palkinto tulee noutaa VYY:n palvelutoimistolta toukokuun ensimmäisen viikon aikana. Voittajan valitsee VYY:n työntekijöistä / hallituksen jäsenistä tai heidän nimeämistään edustajista koostuva raati. Voittajan nimi sekä voittajakuva voidaan julkaista myös muissa VYY:n kanavissa.

Muut ehdot

Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi VYY ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelua koskevia sääntöjä. VYY pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Epäiltäessä vilppiä tai osallistumista muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, VYY:llä on oikeus hylätä kilpailuun osallistuminen. Osallistumalla kilpailuun kuvan ottaja myöntää VYY:lle vapaan muokkaus- sekä käyttöoikeuden kilpailumateriaaliin ilman erillistä korvausta.

Takaisin