VYY50

VYY viettää 50-vuotis -juhlavuottaan vuonna 2018. Juhlavuosi näkyy VYY:n tapahtumissa sekä viestinässä koko vuoden ajan . Tapahtumien osalta vuoden ehdottomia kohokohtia ovat helmikuussa vietettävä vuosijuhla opiskelijoiden perinteinen Vapun ajan juhlinta Topeliuksen patsaan lakituksineen, vappubileineen ja silliksineen sekä lukuvuoden avajaiset syyskuun 2018 alussa. Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan historiikki sekä uusi versio ylioppilaskunnan laulukirja Kultakurkusta. Myös Vaasan yliopisto viettää samana vuonna 50v. joten juhlimme myös yhdessä  yliopiston ja ylioppilaskunnan voimin.

VYY50–juhlavuosi on suunnattu erityisesti VYY:n nykyisille jäsenille eli kaikille Vaasan yliopistossa tutkintoa suorittaville opiskelijoille. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija pääsisi osallistumaan ja tuntemaan juhlavuoden jollain tavalla omakseen. Haluamme kutsua myös alumnit sekä muut ylioppilaskunnan entiset aktiivit ja toimijat mukaan juhlimaan kanssamme!

Juhlavuosi viestii historian avulla. Se pyrkii rakentamaan ja tuomaan esille opiskelijayhteisön perinteitä ja yhteisöllisyyttä ja luo katseen menneeseen ja tulevaan. Se kertoo mistä on tultu mutta samalla pyrkii jättämään myös konkreettista perintöä tuleville opiskelija-sukupolville esittelemällä saavutuksia ja sitä mihin on päästy. Tapahtumien ja julkaisujen tarkoituksena on saada sekä nykyiset että entiset jäsenet tuntemaan olevansa tiivis osa opiskelijayhteisöä.
VYY50-juhlavuosi on arvokas, lämminhenkinen ja monipuolinen kaikkien juhlavuosi johon mahtuu sekä piletystä että pönötystä. Samalla vuosi on koko yhteisöllemme näytön paikka jolla tuomme esille VYY:n ja koko opiskelijayhteisömme positiivista imagoa.

Lisätietoa juhlavuodesta ja tapahtumista:
Juhlavuosikoordinaattorit
Johanna Ranta ja Isa Lammi
044-324 8987
vyy50@vyy.fi

Yhteistyössä