14.12.2018

VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haku on avattu

Hae ansio-tai kunniamerkkiä ansioituneelle jäsenelle viimeistään 9. tammikuuta 2019 klo 12:00!

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) sääntömääräinen ansio- ja kunniamerkkityöryhmä on avannut VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haun. Nyt haettavissa on I ja II luokan ansiomerkit sekä I ja II luokan kunniamerkit.

Merkkiä voi VYY:n sääntöjen mukaan hakea kuka tahansa. Merkkiä haetaan Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan toiminnassa erityisesti ansioituneelle toimijalle. Hakemuksessa käytetään työryhmän vahvistamaa lomaketta, jonka voi noutaa palvelutoimistolta tai pyytää sähköpostitse ylioppilaskunnan pääsihteeriltä.

Jotta hakemus otetaan käsittelyyn, on siinä oltava haetun tunnustuksen edellyttämä määrä allekirjoituksia edustajiston jäseniltä. Tämä nimilista on nähtävillä palvelutoimistolla.

Ansio- ja kunniamerkkihakemukset on toimitettava ylioppilaskunnan pääsihteerille viimeistään 9.1.2019 klo 12. Tämän jälkeen toimitettavia hakemuksia ei huomioida.

Työryhmä tekee esityksensä ylioppilaskunnan edustajistolle hakemusten perusteella, joka tekee asiassa päätöksen sääntöjen edellyttämällä tavalla. Merkit jaetaan ylioppilaskunnan vuosijuhlien yhteydessä helmikuussa.

Voit täyttä lomakkeen sähköisesti, mutta allekirjoitukset tulee tehdä käsin:

Hakulomake

Lisätietoja ansio- ja kunniamerkeistä ja niiden hakemisesta antaa ylioppilaskunnan pääsihteeri Kaisa Paavola, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964.

Vaasassa 14. joulukuuta 2018

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan ansio- ja kunniamerkkityöryhmän puolesta

 

Kaisa Paavola                                    Timo Saranpää
pääsihteeri                                          kuraattori

 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista