Lauri Tuohiniemi Domus Bothnican edustalla
01.04.2022

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeriksi Lauri Tuohiniemi


Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) edustajisto valitsi kokouksessaan tiistaina 29.3.2022 uuden pääsihteerin. Pääsihteeriksi valittiin tradenomi Lauri Tuohiniemi. Aikaisemmin Tuohiniemi on toiminut Vaasan yliopiston ylioppilaskunnassa edunvalvonta-asiantuntijana vuoden 2021 tammikuusta lähtien. Hän on aloittanut uudessa tehtävässään perjantaina 1.4.2022. 

 

"Kiitän edustajistoa heidän osoittamastaan luottamuksesta. Odotan mielenkiinnolla uusia työtehtäviä ja sen tuomia haasteita. Edunvalvontaorganisaation ja sen toiminnan kehitys on pitkäjänteistä, mutta samalla valloittavan yllätyksellistä työtä. On hienoa päästä osaksi VYYn kehityskulkua”, kommentoi Tuohiniemi. 

 

Pääsihteeri vastaa ylioppilaskunnan käytännön toiminnasta. Hänen työkuvaansa kuuluu yleis-, henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviä. Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä. 

 

”Pääsihteeriksi haki erittäin hyviä ja kokeneita henkilöitä, joista usean osaaminen vastasi pääsihteeriltä vaadittuja ominaisuuksia. Avoimen ja aktiivisen dialogin kautta edustajisto päätyi kuitenkin konsensukseen valittavasta henkilöstä. Haluan ensinnäkin kiittää kaikkia kandidaatteja erinomaisista hakemuksista, ja toivottaa onnea Tuohiniemelle pääsihteerin tehtävään”, kommentoi edustajiston puheenjohtaja Tuomas Koivistoinen.

 

 

Lisätietoja:

Tuomas Koivistoinen

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja

epj@vyy.fi

 

Lauri Tuohiniemi

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan uusi pääsihteeri

paasihteeri@vyy.fi

044 324 8964

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista