Tapahtumat

VYY leima

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät VYY:n tapahtumakalenterin sekä ohjeet tapahtumakalenterin käyttöönottoon!

Näin otat kalenterin käyttöösi

VYY:n tapahtumakalenteri tuo kätevästi kaikki VYY:n ja VYY:n piirissä toimivien järjestöjen tapahtumat selkeästi yhteen paikkaan! Sen lisäksi, että tapahtumakalenteri on upotettu nettisivuillemme, voit tilata sen myös omaan digitaaliseen kalenteriisi. Alta löydät ohjeet kuinka saat tapahtumakalenterin omaan kalenteriisi.

 

Kalenterin lisääminen linkistä

Klikkaa linkkiä tilataksesi VYY:n tapahtumakalenteri. Linkki vie sinut kalenteriisi, jossa voit lisätä tapahtumakalenterin.

 

Manuaalinen lisääminen Google-kalenteriin

Voit myös lisätä tapahtumakalenterin manuaalisesti.

  1. Klikkaa kalenterinäkymän sivupalkin “Muut kalenterit” vieressä olevaa plusmerkkiä ja valitse “URL-osoitteesta”.
  2. Kopioi alla oleva linkki, liitä tyhjään kenttään ja valitse “lisää kalenteri”.

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=c_qd6masmfbla7442jspfomhp538%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FHelsinki 

 

Jos huomaat tapahtumakalenterissa jotain kummallista, voit ilmoittaa siitä hallituksen tapahtumavastaavalle tai järjestövastaavalle, tai viestintäasiantuntijalle.

Ohjeet järjestöille

VYY on luonut tapahtumakalenterin, jonka tavoitteena on tuoda kaikki VYY:n ja VYY:n piirissä toimivien järjestöjen tapahtumat jäsenistölle helposti ja selkeästi yhteen paikkaan. 

Jotta tapahtumakalenterin pyörittäminen olisi mahdollisimman sujuvaa, olemme luoneet yhteiset pelisäännöt sen käyttämiseen. 

Tutustu yhteisiin pelisääntöihin ja tapahtumakalenterin käyttöohjeisiin!

Tapahtumakalenterista vastaavat hallituksen tapahtumavastaava ja järjestövastaava sekä viestintäasiantuntija. Mikäli sinulla on ongelmia kalenterin kanssa, ole rohkeasti yhteydessä!

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajantasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista