Kampuksen opiskelijamediat

VYY leima

Kampuksen opiskelijamediat

Tutustu VYY:n piirissä toimivien järjestöjen tuottamiin opiskelijamedioihin!

Ylioppilaskunnan piirissä toimii aktiivisesti erilaisia järjestöjä ja yhdistyksiä. Erilaiset toimijat tuottavat myös erilaisia opiskelijamedioita edunvalvonnan tekemisen ja tapahtumien järjestämisen lisäksi.

Tutustu VYY:n piirissä toimivien järjestöjen tuottamiin opiskelijamedioihin pudotusvalikoista!

Oletko VYY:n piirissä toimiva järjestö ja tuotatte omaa opiskelijamediaa, jonka haluatte mukaan tälle sivulle? Ole yhteydessä VYY:n hallituksen järjestövastaavaan tai viestintäasiantuntijaan

CoMedia ry: Ainejärjestölehti Camp

Camp on CoMedian ikioma ainejärjestölehti. Kyseessä on sitoutumaton opiskelijalehti, jonka toimittamisesta vastaavat vapaaehtoiset viestinnän opiskelijat. Campin tehtäviin kuuluu toimia viestinnän opiskelijoiden sekä muiden ylioppilaskuntalaisten informaatiolähteenä. Lisäksi se toimii CoMedian äänenkannattajana sekä tiedotuskanavana järjestön ja jäsenistön välillä. Lehti tarjoaa viestinnän opiskelijoille mahdollisuuden saada kokemusta toimittajan työstä. Tavoitteena on tarkastella viestintää, järjestöämme sekä Vaasan yliopistoa monesta eri näkökulmasta.

 

Lue uusin Camp Issuu-sivustolla

 

CoMedia ry: Podcast Composti

Composti on Vaasan yliopiston viestintätietelijöiden ainejärjestön CoMedian oma podcast, joka aloitettiin joulukuussa 2020. Podcast käsittelee viestijöiden arkea ja jaksojen aiheet vaihtelevat keveistä rupatteluista aina työelämäpitoiseen sisältöön. Studiossa ääneen pääsevät CoMedian hallitus, jäsenet sekä vierailevat tähdet, esimerkiksi muiden ainejärjestöjen edustajat.

 

Kuuntele Compostia Spotifyssä

 

CoMedia ry: Blogi

CoMedian blogi toimii yhtenä viestijöiden ainejärjestön tiedotuskanavista. Blogissa kerrotaan niin tulevista kuin menneistä tapahtumista sekä informoidaan jäsenistöä aina tarpeen tullen. Blogista löytyy postauksia myös yleisistä viestinnän alaa koskettavista asioista. Blogi toimii CoMedian nettisivujen yhteydessä. 

 

Lue CoMedian blogia

Warrantti ry: Ainejärjestölehti Wykyzine

Wykyzine on Warrantin kauppatieteiden opiskelijoille suunnattu ainejärjestölehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden teemat vaihtelevat vuodenajan ja ajankohtaisten aiheiden mukaan. Kansien välistä löydät niin informatiivista kuin  rennompaa sisältöä. Wykyzinen toimittaa ja tuottaa Warrantin mediajaoston toimitus.

 

Lue Wykyzine Issuu-sivustolla

Warrantti ry: Podcast W-podi

W-Podi on Warrantin vuonna 2021 lanseeraama podcast, jossa keskustellaan kauppatieteiden opiskelijoita koskevista aiheista sekä yleisesti kauppatieteiden opinnoista Vaasan yliopistossa. Tuotantoon kuuluu informatiivista asiapitoista keskustelua, kuten yritysyhteistyö- ja pääainejaksot, mutta myös rennon letkeää huumorilla höystettyä tuotantoa, kuten MVP -sarjamme. W-Podin tuottaa Warrantin mediajaoston podcast -tiimi.

 

Kuuntele W-podia Spotifyssä

 

Warrantti ry: Blogi

Warrantin blogia kirjoittaa Warrantin markkinointijaosto ja Warrantin hallitus. Blogiin kirjoitetaan ajankohtaisia artikkeleita, joista niin warrantilaiset kuin muutkin voivat saada vinkkejä mm. hyvinvointiin ja jaksamiseen.

 

Lue Warrantin blogia

Wappuradio Wapina

Wappuradio Wapina on vuonna 2014 perustettu ja vuosittain toteutettava wappuradio. Radio Wapinaa pyörittävät vaasalaiset tekniikan opiskelijat. Radio toimii vappuna n. 10 päivän ajan ja lähettää vaihtoehtoviihdettä nettiradion muodossa. Radiossa juontamista pääsevät kokeilemaan kampuksen opiskelijat aina fuksista vanhempaan akateemikkoon. Radiossa he pääsevät tuottamaan viihdettä opiskelijoiden äänellä. Wapinan studio sijaitsee Vaasan yliopiston kampuksella ja laajentaa Vaasan opiskelijakulttuuria tuomalla poikkitieteellisesti kaikkien äänen kuuluviin. Ota tulevana vappuna kuunteluun Wapina ja vastaanota väriterapiaa korvakäytäville!

 

Kuuntele wappuradio Wapinaa

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajantasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista