02.11.2020

Ansio- ja kunniamerkkien haku 2020

Ansio-ja kunniamerkkien haku on auki 2.12.2020 saakka

VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haku on avattu


Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) sääntömääräinen ansio- ja kunniamerkkityöryhmä on avannut VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haun. Nyt haettavissa on I ja II luokan ansiomerkit sekä I ja II luokan kunniamerkit. Hakulomakkeen löydät täältä

Merkkiä voi VYY:n sääntöjen mukaan hakea kuka tahansa. Merkkiä haetaan Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan toiminnassa erityisesti ansioituneelle toimijalle. Hakemuksessa käytetään työryhmän vahvistamaa lomaketta, jonka voi ladata täältä, noutaa palvelutoimistolta tai pyytää sähköpostitse ylioppilaskunnan pääsihteeriltä.

Jotta hakemus otetaan käsittelyyn, on siinä oltava haetun tunnustuksen edellyttämä määrä allekirjoituksia edustajiston jäseniltä. Ansio- ja kunniamerkkihakemukset on toimitettava ylioppilaskunnan pääsihteerille viimeistään 2.12.2020 klo 12 . Tämän jälkeen toimitettavia hakemuksia ei huomioida.

Työryhmä tekee esityksensä ylioppilaskunnan edustajistolle hakemusten perusteella, joka tekee asiassa päätöksen sääntöjen edellyttämällä tavalla. Merkit jaetaan ylioppilaskunnan vuosijuhlien yhteydessä helmikuussa.

Lisätietoja ansio- ja kunniamerkeistä ja niiden hakemisesta antaa ylioppilaskunnan pääsihteeri Johanna Luomala, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964.

 

Vaasassa 2.11.2020


Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan ansio- ja kunniamerkkityöryhmän puolesta

 

Johanna Luomala

pääsihteeri

 

Timo Saranpää
kuraattori

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista