07.12.2020

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta tukee Vaasan ruoka-avun toimintaa


Vaasan yliopiston ylioppilaskunta (VYY) tukee Vaasan ruoka-apu ry:n toimintaa ja lahjoittaa yhdistykselle 500 €. 

Vaasan ruoka-apu ry järjestää ruoan ilmaisjakelua sitä tarvitseville ja auttaa Vaasan alueella asuvia avun tarpeessa olevia ihmisiä. Koronavirustilanteen takia yhdistyksellä on ollut vaikeaa tarjota apua kaikille sitä tarvitseville. 

VYY on syksyn aikana myynyt kasvomaskeja, joita ylioppilaskunnan jäsenet ovat voineet ostaa. Syksyn aikana myydyistä kasvomaskeista saadut tuotot ylioppilaskunta haluaa lahjoittaa ruoka-avun tärkeän toiminnan tukemiseen. 

“Haluamme tukea yhteiskunnallisesti tärkeää työtä pandemia-aikana omalla panoksellamme. Korona on runnellut ylioppilaiden lisäksi monia muitakin, ja pyydän oman ylioppilaskuntamme jäseniä lahjoittamaan rahaa Vaasan ruoka-apu ry:n toimintaa. Pienikin lahjoitus tukee Vaasan ruoka-avun arvokasta ja tärkeää työtä”, kommentoi Aleksi Sandroos, ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja.

VYY haastaa Vaasan korkeakoulut, yliopistot ja opiskelijajärjestöt tukemaan toimijoita ja järjestöjä, joiden toimintaan pandemia on vaikuttanut negatiivisesti tai jotka toimivat pandemian vastaisessa työssä.

 

Lisätietoja

Aleksi Sandroos

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja

044 324 8965

hpj@vyy.fi

 

Johanna Luomala

pääsihteeri

044 324 8964

paasihteeri@vyy.fi

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista