08.02.2019

Boom City Appro tulee taas

Liput myynnissä nyt!

Vaasan oma appro järjestetään tiistaina 26.3.
Boom City Appro on taas isompi kuin ennen, kun osallistujille on tiedossa jopa kolme settiä juhlintaa! Keräännymme ensin torille fiilistelemään approtunnelmaa, siitä approkierrokselle virallisiin approbaareihin, joita on mukana jo varsin oivallinen määrä ja lopulta jatkobileisiin artistien kera! Älä jää paitsi tämän vuoden Boom City Approista vaan osta lippu heti!

Jatkobileet juhlitaan tänä vuonna Teatrossa ja Roskassa. Esiintyjät julkistetaan myöhemmin. Pysy siis kuulolla!

Miten mukaan?
Liput: 12e
Osta liput tästä
Liput myynnissä tapahtumapäivään asti tai niin kauan kuin niitä riittää.

Lähtö tapahtuu tänä vuonna Vaasan Kauppatorilta ja erillisiä lähtöaikoja ei ole. Virallisen appropassin saat torilta ostovahvistustasi vastaan. Torille on tulossa spessua ohjelmaa! Pysy kuulolla!

Mikä appro?
Approilla kierrät virallisia approbaareja Vaasan keskustassa ja suoritat eriasteisia juomatutkintoja appropassiin leimoja keräämällä. Appro on mahdollista suorittaa myös alkoholittomana! Edulliset hinnat, mukavat approbaarimme ja yhteisöllinen kokemus takaavat varmasti vuoden hauskimman tapahtuman!

Huom!
Ensimmäisenä vuonna pystyt suorittamaan vain yhden tutkinnon eli sinulla on mahdollisuus suorittaa kandidaatin tutkinto. Mikäli olet osallistunut Approon edellisenä vuonna, voit suorittaa korkeamman tutkinnon edellisvuoden suorituksen haalarimerkillä todistamalla.

www.boomcityappro.fi 

Instagram: @boomcity_appro

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista