09.10.2019

Ansio- ja kunniamerkkien haku

Ansio-ja kunniamerkkien haku on auki 9.11.2019 saakka

VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haku on avattu

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) sääntömääräinen ansio- ja kunniamerkkityöryhmä on avannut VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haun. Nyt haettavissa on I ja II luokan ansiomerkit sekä I ja II luokan kunniamerkit. Hakulomake löytyy täältä. 

Merkkiä voi VYY:n sääntöjen mukaan hakea kuka tahansa. Merkkiä haetaan Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan toiminnassa erityisesti ansioituneelle toimijalle. Hakemuksessa käytetään työryhmän vahvistamaa lomaketta, jonka voi noutaa palvelutoimistolta tai pyytää sähköpostitse ylioppilaskunnan pääsihteeriltä.

Jotta hakemus otetaan käsittelyyn, on siinä oltava haetun tunnustuksen edellyttämä määrä allekirjoituksia edustajiston jäseniltä. Ansio- ja kunniamerkkihakemukset on toimitettava ylioppilaskunnan pääsihteerille viimeistään 9.11.2019. Tämän jälkeen toimitettavia hakemuksia ei huomioida.

Työryhmä tekee esityksensä ylioppilaskunnan edustajistolle hakemusten perusteella, joka tekee asiassa päätöksen sääntöjen edellyttämällä tavalla. Merkit jaetaan ylioppilaskunnan vuosijuhlien yhteydessä helmikuussa 2020.

Lisätietoja ansio- ja kunniamerkeistä ja niiden hakemisesta antaa ylioppilaskunnan pääsihteeri Kaisa Paavola, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964.

Vaasassa 9.10.2019

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan ansio- ja kunniamerkkityöryhmän puolesta

 

Kaisa Paavola                                                   Timo Saranpää
pääsihteeri                                                        kuraattori

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista