10.09.2020

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeriksi Johanna Luomala


Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) edustajisto valitsi kokouksessaan maanantaina 7.9.2020 uuden pääsihteerin. Pääsihteeriksi valittiin hallintotieteiden maisteri Johanna Luomala. Luomala on toiminut Vaasan yliopiston ylioppilaskunnassa edunvalvonta-asiantuntijana vuoden 2019 tammikuusta alkaen. Hän aloitti uudessa tehtävässään pääsihteerinä tiistaina 8.9.2020. 

 

Pääsihteeri vastaa ylioppilaskunnan käytännön toiminnasta. Hänen työkuvaansa kuuluu yleis-, henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviä. Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä. 

 

“Kiitän edustajistoa luottamuksesta. Ylioppilaskunta on yhteisö, jossa työskentely on antoisaa ja odotan innolla uusia työtehtäviäni. On mahtavaa olla mukana kehittämässä edunvalvontaorganisaatiota ja sen toimintaa.”, kommentoi Luomala. 

 

Hakuaikana 14.7–14.8.2020 saapui 13 hakemusta, joiden perusteella edustajistoryhmien puheenjohtajat valitsivat haastatteluun neljä kärkihakijaa. Hakijat haastateltiin ennen edustajiston kokousta. 

 

“Haastattelujen ja hakemusten taso oli kova, eikä edustajiston päätös ollut helppo, vaikka se tehtiinkin hyvässä konsensuksessa. Haluan osaltani kiittää kaikkia pääsihteerin paikkaa hakeneita, ja toivottaa onnea Luomalalle pääsiheerin tehtävään”, kommentoi edustajiston puheenjohtaja Juulia Tuominen


 

Lisätietoja:

Juulia Tuominen

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja

epj@vyy.fi

 

Johanna Luomala

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan uusi pääsihteeri

paasihteeri@vyy.fi

044 324 8964

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista