placeholder
12.03.2020

Tiedote: Koronaviruksen vaikutus ylioppilaskunnan toimintaan


Suomen valtioneuvosto on antanut suosituksen suurten tapahtumien järjestämisestä ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemisestä. Vaasan yliopiston ylioppilaskunta seuraa tilannetta, ja toimii tapahtumiensa suhteen viranomaisten antamien lupien ja suositusten mukaisesti. Tulevien tapahtumien järjestämisessä VYY toimii vastuullisesti ja noudattaa kaikkia viranomaisohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Ylioppilaskunta suosittelee piirissään toimivia järjestöjä toimimaan viranomaissuositusten määräämällä tavalla. 

 

Tapahtumien järjestämisestä ja ylioppilaskunnan toiminnasta ei ole tehty päätöksiä, vaan odotamme viranomaisten ohjeistuksia. On erittäin tärkeää toimia  vastuullisesti ja ammattilaisten määräämällä tavalla. Ensisijaisen tärkeää jokaisen yksilön kohdalla on muistaa hyvä käsihygienia ja välttää lähikontaktia esimerkiksi kättelyä.

Lisätietoa koronaviruksesta löydät osoitteesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Lisätietoja hallituksen puheenjohtajalta (hpj@vyy.fi)

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista