Anna Yliaska iloisena Vaasan yliopiston kampuksella
15.04.2021

Anna Yliaska projektiassistentiksi Vaasan yliopiston ja Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan yhteiseen Mikä neuvoksi -hankkeeseen


Anna Yliaska on valittu projektiassistentiksi Vaasan yliopiston ja Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) yhteiseen Mikä neuvoksi -hankkeeseen.

 

Mikä neuvoksi -yhteishankkeen tarkoituksena on vahvistaa yhteisöllisyyttä ja kiinnittää huomiota opiskelijoiden kokemaan yksinäisyyteen. Hankkeeseen on saatu rahoitus opetus- ja kulttuuriministeriöltä, ja hanke on käynnissä vuoden 2021 loppuun saakka.

 

Yhteishankkeen aikana on tarkoitus luoda käytänteitä, jotka toimivat niin valloillaan olevana pandemia-aikana kuin sen jälkeen. Suunnitelmissa on esimerkiksi kerhotoiminnan koordinointi, omaohjaajatoiminnan kehittäminen sekä muu vapaa-ajan toiminnan järjestäminen. 

 

“On mahtavaa päästä työskentelemään opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi, ja odotan innolla uusien käytänteiden kehittämistä muiden toimijoiden kanssa. Ihanaa olla täällä ja päästä tutustumaan Vaasan yliopistoon ja sen toimintaan”, kommentoi Yliaska innoissaan.

 

Yhteishankkeen ensimmäisiä toimenpiteitä ovat kampuksella järjestettävät aamupalatilaisuudet. Lisäksi erilaisten vapaa-ajan kerhojen ohjaajien rekrytointi pyritään aloittamaan vielä kevään aikana. Pidä silmällä VYY:n ja yliopiston viestintää, niin kuulet hankkeen etenemisestä!

 

Lisätietoa

Anna Yliaska
Projektiassistentti
029 449 8409
anna.yliaska@uwasa.fi

 

Lauri Tuohiniemi
Edunvalvonta-asiantuntija
044 324 8961
eva@vyy.fi

 

Nina Nässlin
Päällikkö
opiskelun ja opetuksen palvelut
029 449 8163
nina.nasslin@uwasa.fi

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista