Kuusi vuoden 2022 hallituslaista rivissä ja kaksi henkilöä pitelee kädessään kannettavaa tietokonetta, joissa kahden hallituslaisen kuvat.
15.12.2021

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan vuoden 2022 hallitus on valittu


Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) edustajisto on valinnut järjestäytymiskokouksessaan vuoden 2022 edustajiston puheenjohtajiston sekä hallituksen. 

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Tuomas Koivistoinen (Warranttilaiset). Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Vilja Tallgren (Tuttilaiset) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Sofia Kurki (Warranttilaiset). Edustajiston puheenjohtajat johtavat ylioppilaskunnan ylintä päättävää elintä, 30-jäsenistä edustajistoa. 

Hallituksen muodostajaksi valittiin järjestäytymiskokouksen toisessa osassa Sara Alasuutari. Alasuutari on toiminut vuonna 2021 ylioppilaskunnan hallituksessa järjestö- ja jäsenpalveluvastaavana. 

Alasuutari esitteli edustajistolle 15.12. ehdotuksen vuoden 2022 hallituksen kokoonpanosta. Edustajisto hyväksyi Alasuutarin ehdotuksen, ja hallitukseen valittiin Milla Juusela, Jasmin Koskela, Ada Koskinen, Oscar Mäkinen, Aurora Ojala, Tiina Saukko ja Vappu Vuori.

 – Olen erittäin tyytyväinen hallituskokoonpanoon. Vaikka aika hallituksen muodostamiseen oli todella lyhyt, saimme hallitukseen monipuolisesti henkilöitä ja kokemusta eri aloilta ja vuosikursseilta. Odotan innolla, että pääsemme aloittamaan työt ylioppilaskuntamme kehittämiseksi ja uskon, että tämän porukan kanssa työskentely on sekä tehokasta että kaikille mielekästä, kommentoi Alasuutari.  

Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan vuoden 2022 alussa. Hallitus vastaa ylioppilaskunnan operatiivisesta toiminnasta.

 

Lisätiedot

Tuomas Koivistoinen
Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja 2022
epj@vyy.fi

 

Sara Alasuutari
Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 2022
sara.alasuutari@vyy.fi
044 324 8960

 

Johanna Luomala
pääsihteeri
paasihteeri@vyy.fi
044 324 8964

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista