16.11.2020

Aleksi Sandroos Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen


Aleksi Sandroos on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäseneksi vuodelle 2021. SYL:n puheenjohtajasta ja hallituksesta päätettiin kaksipäiväisessä liittokokouksessa, joka järjestettiin 12.-13.11.2020 Espoon Korpilammella. Ylioppilaskuntien liittokokousdelegaatiot osallituivat liittokokoukseen etänä.

 

Sandroos, 25, opiskelee Vaasan yliopistossa hallintotieteitä ja Helsingin yliopistossa maataloustieteitä. VYY:ssa hän on toiminut vuonna 2019 kuntapoliittisena vastaavana ja vuonna 2020 hallituksen puheenjohtajana. 

 

“Ensimmäisenä hallitukseen valinta oli minulle yllätys ja suuri kunnia! Lähdemme vahvana joukkona ja hallituksena toteuttamaan opiskelijoiden parempaa huomista.”, Sandroos kommentoi. 

 

Liittokokous valitsi liittokokouksen ensimmäisenä päivänä, torstaina 12.11., SYL:n puheenjohtajaksi Annika Nevanpään Tampereen ylioppilaskunnasta. 

 

SYL:n hallitukseen valittiin Sandroosin lisäksi Ville Jäppinen (TREY), Konstantin Kouzmitchev (Kokoomusopiskelijat), Akseli Rouvari (HYY), Camilla Saarinen (TYY) ja Saara Tenhovuori (ISYY).

 

SYL on yliopisto-opiskelijoiden edunvalvontaliitto, joka edustaa noin 135 000 opiskelijaa Suomessa.

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista