18.10.2023

VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haku on avattu

Hae ansio-tai kunniamerkkiä ansioituneelle jäsenelle viimeistään 26. Marraskuuta 2023 klo 23.59!

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) sääntömääräinen ansio- ja kunniamerkkityöryhmä on avannut VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haun. Nyt haettavissa on I ja II luokan ansiomerkit sekä I ja II luokan kunniamerkit.

Merkkiä voi VYY:n sääntöjen mukaan hakea kuka tahansa. Merkkiä haetaan Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan toiminnassa erityisesti ansioituneelle toimijalle. Hakemuksessa käytetään työryhmän vahvistamaa lomaketta, jonka pyytää sähköpostitse ylioppilaskunnan pääsihteeriltä sähköpostitse tai tulla noutamaan palvelutoimistolta.

Jotta hakemus otetaan käsittelyyn, on siinä oltava haetun tunnustuksen edellyttämä määrä allekirjoituksia edustajiston jäseniltä. Tämä nimilista on saatavilla pääsihteeriltä.

Ansio- ja kunniamerkkihakemukset on toimitettava ylioppilaskunnan pääsihteerille viimeistään 26.11.2023 klo 23.59. Tämän jälkeen toimitettavia hakemuksia ei huomioida.

Työryhmä tekee esityksensä ylioppilaskunnan edustajistolle hakemusten perusteella, joka tekee asiassa päätöksen sääntöjen edellyttämällä tavalla. Merkit jaetaan ylioppilaskunnan vuosijuhlien yhteydessä helmikuussa.

Voit täyttää lomakkeen sähköisesti, mutta allekirjoitukset tulee olla kerättynä käsin tai sähköisen allekirjoituspalvelun kautta.:

Hakulomake

Lisätietoja ansio- ja kunniamerkeistä ja niiden hakemisesta antaa ylioppilaskunnan pääsihteeri Lauri Tuohiniemi, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964.

Vaasassa 11. Lokakuuta 2023

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan ansio- ja kunniamerkkityöryhmän puolesta

 

Lauri Tuohiniemi                                 Kim Kujala
pääsihteeri                                          kuraattori

 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista