20.11.2018

VYY etsii edunvalvonta-asiantuntijaa

Hae ylioppilaskunnan edunvalvonta-asiantuntijaksi 5.12.2018 klo 12:00 mennessä!

Edunvalvonta-asiantuntija toimii ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittisten asioiden sekä niihin liittyvien kansainvälisten asioiden valmistelijana ja toimeenpanijana. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa neuvontapalveluiden tarjoamisesta jäsenille ja järjestöille sekä opiskeluun että opintososiaalisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä sekä edustaa ylioppilaskuntaa useissa yliopiston toimielimissä.

Edunvalvonta-asiantuntijalta edellytetään kiinnostusta opiskelijoiden edunvalvontaan, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalvelualttiutta. Aiempi kokemus opiskelijoiden edunvalvonnasta sekä koulutus- ja sosiaalipoliittisten asioiden tuntemus katsotaan eduksi. Edunvalvonta-asiantuntijalta edellytetään yliopisto-opintoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Edunvalvonta-asiantuntijan toimi on kokopäiväinen ja viikkotyöaika on noin 37,5 tuntia. Toistaiseksi voimassa olevassa toimessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Edunvalvonta-asiantuntijan peruspalkka on työsuhteen alussa 1840,09 euroa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi keskiviikkoon 5.12.2018 kello 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@vyy.fi tai postitse osoitteeseen:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / pääsihteeri Yliopistonranta 5, 65200 VAASA Haastattelut pyritään pitämään viikolla 50. Päätöksen valinnasta tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Hakukuulutus kokonaisuudessaan: 
https://www.vyy.fi/dataflow/vyy/files/media/hakukuulutuseva_250.pdf

Mikäli kiinnostuit ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä: 
pääsihteeri Kaisa Paavola
paasihteeri@vyy.fi
044 324 8964

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista