22.11.2018

VYY etsii talousasiantuntijaa

Hae VYY:n talousasiantuntijaksi pe 7.12.2018 klo 12:00 mennessä!

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta hakee

TALOUSASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta on noin 4200 yliopisto-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän osana nuorekasta työyhteisöä.

Talousasiantuntija toimii ylioppilaskunnan hallinto- ja taloussektorilla yhdessä pääsihteerin ja sektorin hallituksen vastaavien kanssa. Talousasiantuntija vastaa ylioppilaskunnan ja sen omistamien yhtiöiden laskutuksesta ja maksuliikenteen hoitamisesta. Talousasiantuntija vastaa myös ylioppilaskunnan tilamyynnin asiakaspalvelusta ja ylioppilaskunnan toimiston muusta asiakaspalvelusta yhdessä muun sihteeristön kanssa. Talousasiantuntija vastaa omalta osaltaan ylioppilaskunnan toimiston hoidosta, hallinto- ja taloussektorin talousseurannasta sekä arkistoinnista.

Tehtävän edellytetään oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä positiivista asiakaspalveluasennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää taloushallinnon ja siihen liittyvien viranomaismääräysten tuntemusta ja kokemusta taloushallinnon ja maksuliikenneohjelmistojen käytöstä sekä myynti- ja asiakaspalvelukokemusta. Kokemus markkinoinnista katsotaan eduksi.

Talousasiantuntijalta edellytetään korkeakouluopintoja tai loppututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Talousasiantuntijan toimi on kokopäiväinen ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Toistaiseksi voimassa olevassa toimessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Talousasiantuntijan palkkauksessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmää III.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 7.12.2018 kello 12.00 mennessä osoitteella:

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta / pääsihteeri

Yliopistonranta 5

65200 VAASA

tai sähköisesti osoitteella kirjaamo@vyy.fi

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 50. Talousasiantuntijan valinnasta päätöksen tekee ylioppilaskunnan hallitus.

Lisätietoja

Kaisa Paavola, VYY:n pääsihteeri, 044 324 8964, paasihteeri@vyy.fi

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista