Two illustrated characters, one which is sitting cross-legged doing yoga and the other standing and biting an apple.
23.02.2022

Hyvinvointipäivää vietetään 30.3.2022

Vuoden 2022 hyvinvointipäivä järjestetään keskiviikkona 30.3.! Hyvinvointipäivä on VYY:n ja Vaasan yliopiston yhdessä järjestämä tapahtuma, jonka tavoitteena on keskittyä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin.

Vaasan yliopiston ja Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) yhteinen hyvinvointipäivä järjestetään keskiviikkona 30.3.2022.  

Hyvinvointipäivän aikana opiskelijoille ja henkilökunnalle järjestetään hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Hyvinvointipäivä on tarkoitus järjestää kampuksella ja ohjelmaan voi osallistua paikan päällä. Tarkkailemme koronatilannetta ja teemme muutoksia ohjelman osallistumistapaan tarvittaessa. 

Tänä vuonna hyvinvointipäivän teema on yhteisöllisyys. Teemaa käsitellään päivän aikana järjestettävissä tapahtumissa eri näkökulmista.  

Hyvinvointipäivän ohjelma ja aikataulu julkaistaan maaliskuun aikana. Ota seurantaan VYY:n sosiaalisen median kanavat (ylioppilaskunnalla on tili Instagramissa ja Facebookissa) tai yliopiston Messi, niin kuulet viimeisimmät uutiset hyvinvointipäivää koskien.  

Valmistaudu hyvinvointipäivään lataamalla tietokoneellesi Break Pro -taukoliikuntaohjelma!

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista