Puisella laudalla neljä pientä metallista kylttiä, jossa yhdessä luee CoMedia ry 2022
25.11.2022

Ylioppilaskunta palkitsi ansioituneita järjestöjä Kiitosillassa


Ylioppilaskunnan perinteinen järjestöjen kiitosilta järjestettiin keskiviikkona 23.11.2022. Kiitosillan tarkoituksena on kiittää kaikkia ylioppilaskunnan piirissä toimivia järjestöjä ja juhlistaa yhdessä kulunutta vuotta. 

Kiitosillassa ylioppilaskunta palkitsee ansioituneita järjestöjä sekä yksittäisiä toimijoita vuoden aikana tehdystä ansiokkaasta työstä. Ylioppilaskunnan piirissä toimivia järjestöjä palkitaan edunvalvonnasta, yhteisöllisyydestä, osallisuudesta- ja yhdenvertaisesta toiminnasta sekä jäsenpalveluista. Lisäksi ylioppilaskunta palkitsee vuoden järjestö -tittelillä järjestön, joka on jokaisella toiminnan osa-alueella toiminut esimerkillisesti.

Tänä vuonna palkinnot jaettiin seuraaville järjestöille:

Vuoden edunvalvontapalkinto: Tutti ry
Vuoden yhteisöllisyyspalkinto: CoMedia ry
Vuoden osallisuus- ja yhdenvertaisuuspalkinto: Warrantti ry
Vuoden jäsenpalvelupalkinto: Warrantti ry
Vuoden järjestö: CoMedia ry

Illan aikana jaettiin myös kunniamaininta kahdelle järjestöille heidän erityisistä saavutuksista kuluneen vuoden ajalta. Kunniamaininnat jaettiin VESO ry:lle ja Warrantti ry:lle. 

Järjestöjen lisäksi kiitosillassa palkitaan yksittäisiä ansioituneita henkilöitä ja järjestöaktiiveja. Yksittäisiä henkilöitä palkitaan “Vuoden ahertaja” tittelillä. Vuoden ahertaja -palkinto jaetaan henkilölle, joka on kuluneen vuoden aikana ahkeroinut kehittääkseen toimintaa järjestössä ja edistänyt toiminnallaan opiskelijoiden etua.

Vuoden ahertaja -palkinto jaettiin seuraaville henkilöille:

Honn Lam, Tutti ry
Riina Hynönen, CoMedia ry
Vilja Tallgren, VESO ry

Tänä vuonna palkitsimme myös ensimmäistä kertaa vuoden aktiivin. Vuoden aktiivi -palkinnolla haluamme palkita järjestössä aktiivisesti toimintaan osallistunutta henkilöä. Vuoden aktiivi on henkilö, joka on vapaaehtoinen tai toimintaan aktiivisesti osallistuva jäsen. Vuoden 2022 aktiivin palkinto jaettiin Viivi Hinssalle. 

Kiitos opiskelijayhteisön järjestöille ja aktiiveille tekemästänne vapaaehtoistyöstä, ja onnea palkituille!

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista