Henkilö pitää kädessään Suuri Sydän -palkinnon kunniakirjaa
26.02.2020

Vaasan yliopisto myönsi Vaasan yliopiston ylioppilaskunnalle Suuri Sydän -palkinnon

Perjantaina 14.2. Vaasan yliopiston ylioppilaskunnalle myönnettiin Vaasan yliopiston Suuri Sydän -palkinto.

 

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnalle myönnettiin perjantaina 14.2.2020 Vaasan yliopiston Suuri Sydän -palkinto. Suuri Sydän -palkinto on yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspalkinto, joka voidaan myöntää henkilölle tai ryhmälle, joka on toiminnallaan edistänyt tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista yliopistoyhteisössä. 

VYY:ssä on lähivuosina tehty valtavia harppauksia kohti yhdenvertaisempaa yhteisöä. Ylioppilaskunnassamme vallitsee konsensus siitä, että hyvinvoiva yhteisö tehdään kehittämällä yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia toimia sen yhteisön sisällä. Yhteisö johon kenen tahansa on helppoa tulla ja turvallista kuulua. 

Viime vuonna loimme yhdenvertaisuusjulistuksen asettamaan raamit turvalliselle toiminnalle yhteisössämme. Olemme tarkastelleet häirintää ennaltaehkäisevää toimintaa mm. tutorprojektissamme sekä luoneet fuksirauhanjulistuksen turvallisemman fuksisyksyn takaamiseksi. Tämän lisäksi piirissämme toimivissa järjestöissä noudatetaan tapahtumanjärjestämisen pelisääntöjä.

Muutosta on tehty läpileikkaavasti koko järjestökenttämme läpi, jäsentemme näköisesti. Olemme äärimmäisen ylpeitä tekemistämme toimenpiteistä ja kiitollisia tunnustuksesta tekemäämme työtä kohtaan. Kiitos kuuluu järjestöillemme, niissä toimiville aktiiveille sekä yliopiston henkilökunnan jäsenille, jotka ovat työskennelleet kanssamme. Yhdenvertainen ja turvallinen yhteisö jokaiselle tehdään yhdessä.

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista