26.10.2018

The Energy Day

Rekrytointitapahtuma taas kampuksella ke 7.11. klo 11-16

Yhdestoista The Energy Day (TED) -tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona 7.11.2018 kello 11.00 - 16.00. Osallistuvat yritykset ja organisaatiot esittäytyvät ständeillään päärakennus Tervahovissa ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa. Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt. Mukana on ennätysmäärä toimijoita (yhteensä 60 osallistujaa, yhteistyökumppania ja sponsoria) useilta eri toimialoilta. Töitä on tarjolla myös monien eri alojen osaajille, ei pelkästään teknisten alojen opiskelijoille.

The Energy Day (TED) on yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. Tapahtuman yksi pääpainopiste on energia, mutta vuosien aikana tilaisuuden kasvaessa mukaan on tullut myös monien muidenkin toimialojen yrityksiä. TED tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia useiden alojen opiskelijoille, ei pelkästään energiasta kiinnostuneille.

TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT YRITYKSET JA ORGANISAATIOT

ABB, Ampner, Beamex, Caruna, Cash-In, Citec, Danfoss, Digitalization Academy, DL Software, eCraft, Edupower, EnergyVaasa, Etteplan, Fennovoima, Fortum, Infratek, Inwido Finland, KPO, Leinolat Group, Levón-instituutti, Liaison Technologies, Mirka, MPS, Neste, Nordea, Pietarsaaren seutu, Posiva, Prohoc, RD Velho, Sasken, Solving, Stormossen, TE-keskus, The Switch, TVO, UPM, Vaasan kaupunki, Vaasan Sähkö, Wapice, WasaGroup, VEO, Vestas, Westenergy, Visma, Woima Corporation, VTT ja Wärtsilä.

SPONSORIT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Astalo, Burger King, Cloetta, FITech, Juvenes, MyTech, Pohjalainen, Retropelikerho Pelikasetti, TEHO ENERGIAJUOMA, Vaasa Game Days, Vaasan yliopiston Levón-instituutin Johdon täydennyskoulutus, Vaasan yliopiston viestintätieteet, ja Vesc.

AIKATAULU

11:00 - 16:00 Yritysten ständit päärakennus Tervahovissa ja Tritonian aulatiloissa
11:30 - 15:00 Yritysesittelyt Tritonian auditorio Nississä
Osio 1 klo 11:30-13:00, esitykset englanniksi
Osio 2 klo 13:30-15:00, esitykset suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi
LINKKEJÄ

www.theenergyday.com

Facebook

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista