28.09.2018

VYY hakee ensi vuoden hallituslaisia

Oletko intohimoinen edunvalvoja tai kiinnostunut tuottamaan opiskelijoiden näköistä toimintaa?

Ylioppilaskunnan hallitukseen valitaan uudet edustajat vuodelle 2019 edustajiston kokouksessa marraskuun lopussa. Nyt haussa on innokkaita ja aktiivisia hallituslaisia, jotka ovat valmiita antamaan aikaansa ja osaamistaan ylioppilaskunnan toimintaan.

Edustajisto valitsee kokouksessaan 23.10.2018 hallituksen muodostajan, joka tekee edustajistolle esityksen hallituksen kokoonpanosta. Edustajiston voi joko hyväksyä tai hylätä hallituksen muodostajan ehdotuksen. Hallituksen valinta tehdään edustajiston kokouksessa 27.11.2018.

Ylioppilaskunnan organisaatio toimii tiimipohjaisesti kolmessa ryhmässä. Nämä ovat edunvalvontasektori, kulttuuri- ja vapaa-aikasektori sekä hallinto- ja taloussektori. Jokaisen tiimin osana ja tukena on ylioppilaskunnan henkilökunnasta sihteeri.

Edunvalvontasektorilla työtä tehdään yliopiston sisällä, paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Mukana ovat sekä koulutuspolitiikkaan, sosiaalipolitiikkaan, hyvinvointiin että kansainvälisten opiskelijoiden asioihin liittyvä edunvalvonta ja vaikutustyö.

Kulttuuri- ja vapaa-aikasektorilla järjestetään monenlaista toimintaa, kuten bileitä, illanistujaisia, kulttuuritapahtumia ja paljon muuta. Toiminnan sisältö on pitkälti hallituksen jäsenten toiveiden mukaista.

Hallinto- ja taloussektorilla keskitytään yritysyhteistyöhön lisätulojen kartuttamiseksi ylioppilaskunnan varsinaiseen toimintaan. Sektorin vastuulla on myös sidosryhmäsuhteet.

Ylioppilaskunta järjestää infotilaisuuden keskiviikkona 10.10.2018 klo 10:00 alkaen Tritonian aulassa. Tilaisuudessa käydään läpi ylioppilaskuntaa yleisesti, hallitustyöskentelyä ja sitä, mitä hallituksen jäseniltä odotetaan. Tule rohkeasti mukaan ja kysy lisää hallitustyöskentelystä!

Kiinnostuksesta hallituksen muodostamisesta pyydetään ilmoittamaan viimeistään tiistaina 16.10.2018. Kiinnostuksesta hallitustyöskentelyä kohtaan pyydetään ilmoittamaan viimeistään tiistaina 20.11.2018.

Vapaamuotoiset hakemukset, ilmoitukset kiinnostuksesta tai kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen paasihteeri@vyy.fi.

Lisätietoja:

Kaisa Paavola, pääsihteeri

paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista