28.10.2021

VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haku on avattu

Ansio- ja kunniamerkit on haettavissa 24.11.2021 klo 12.00 saakka.

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) sääntömääräinen ansio- ja kunniamerkkityöryhmä on avannut VYY:n ansio- ja kunniamerkkien haun. Nyt haettavissa on I ja II luokan ansiomerkit sekä I ja II luokan kunniamerkit.

Merkkiä voi VYY:n sääntöjen mukaan hakea kuka tahansa. Merkkiä haetaan Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan toiminnassa erityisesti ansioituneelle toimijalle. Hakemuksessa käytetään työryhmän vahvistamaa lomaketta, jonka voi ladata täältä, noutaa palvelutoimistolta tai pyytää sähköpostitse ylioppilaskunnan pääsihteeriltä.

Jotta hakemus otetaan käsittelyyn, on siinä oltava haetun tunnustuksen edellyttämä määrä allekirjoituksia istuvan edustajiston jäseniltä. Ansio- ja kunniamerkkihakemukset on toimitettava ylioppilaskunnan pääsihteerille viimeistään 24.11.2021 klo 12.00. Tämän jälkeen toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Työryhmä tekee hakemusten perusteella esityksensä ylioppilaskunnan edustajistolle, joka tekee asiassa päätöksen sääntöjen edellyttämällä tavalla. Merkit jaetaan ylioppilaskunnan vuosijuhlien yhteydessä helmikuussa.

 

Lisätietoja ansio- ja kunniamerkeistä ja niiden hakemisesta antaa ylioppilaskunnan pääsihteeri Johanna Luomala, paasihteeri@vyy.fi, 044 324 8964.

 

Vaasassa 27.10.2021

 

Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan ansio- ja kunniamerkkityöryhmän puolesta

Johanna Luomala            

pääsihteeri                                    

 

Turkka Sinisalo

kuraattori

 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista