SporttiAppro

VYY leima

SporttiAppro

VYY:n SporttiAppro järjestetään jälleen 28.11.2022. Mukana on laaja kattaus Vaasan keskusta-alueen urheilukohteita.

SporttiAppro on Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan urheiluun ja liikuntaan keskittyvä approtapahtuma. SporttiApprot järjestetään seuraavan kerran maanantaina 28.11.2022 ja mukana on erilaisia urheiluun ja liikuntaan keskittyneitä yrityksiä ja toimijoita Vaasassa. 

Vuonna 2022 osallistujien on mahdollista suorittaa joko Pronssimitalistin tai Hopeamitalistin tutkinto. Tutkinnon taso määräytyy osallistumiskertojen mukaan.

Approjen aikataulu

Varsinainen suoritusaika approilla on klo 10-17 välillä

Appropassin voi palauttaa VYY:n pisteelle Rewell Centeriin klo 16.00-18.00 välillä

VYY:n pisteen Rewell Centerissä tunnistat VYY:n tapahtumatiimin sinisestä lipusta ja punahaalarisista päivystäjistä.

Approjen kohteet

CrossFit SixtyFive100

Osoite: Olympiakatu 3Q, 65100 Vaasa

CrossFit on voima- ja kuntoiluohjelma, johon kuuluu lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoitteita. Korkea intensiteetti ja jatkuvasti vaihtelevat liikkeet ovat lajin ytimessä.

CrossFit SixtyFive100 sijaitsee Olympiankadulla Vöyrinkaupungssa. Voit tutustua tarjontaan: https://www.crossfitsixtyfive100.com/

 

Kipinä

Osoite: Artellikuja 4, 65100 Vaasa

Tanssikoulu Kipinä tarjoaa monipuolisen kattauksen eri tanssilajeja ja tanssitunneille on tervetulleita kaikki iästä, sukupuolesta tai tanssitaustasta riippumatta.

SporttiApproilla pääset kokeilemaan house dancea, joka tunnetaan klubi- ja fuusiotanssina. Oma tyyli ja rytmikkyys ovat tärkeitä elementtejä tässä tyylilajissa!

Tutustu Kipinään: https://tanssikipina.fi/

 

Wasa up

Osoite: Rantakatu 2, 65100 Vaasa

Wasa Upilla pääset kokeilemaan kiipeilyä matalalla kynnyksellä. Kiipeilyreittejä löytyy kattavasti kaiken tasoisille kiipeilijöille.

Wasa Up löytyy Vaasan Rantakadulta, aivan Åbo Akademin naapurista. Tutustu Wasa Upin tarjontaan https://www.wasaup.fi/

 

Tennis Center

Osoite: Bragentie, 65350 Vaasa 

Tennis Centerillä pääset kokeilemaan vapaasti sulkapalloa, pickleballia tai tennistä. Paikalla myös ohjausta, jotta pääset mailapelien saloihin kiinni. 

Vaasan Tennis Center sijaitsee keskustan tuntumassa Hietalahdessa. Tutustu Vaasan Tennis Centeriin: https://www.vaasantenniscenter.com/

 

Vaasan Keilailuliitto

Osoite: Krutkällarvägen 2, 65100 Vaasa

Vaasan keilailuliitolla voit yrittää tehdä keilojenkaatoennätyksen - kuinka monesti pystyt kaatamaan kaikki 10 keilaa? 

Keilailuliiton löydät myös keskustan kupeesta, Hietalahdesta. Tutustu keilailuliiton nettisivuihin: https://www.vklvbf.com/

 

Waasa Boxing Club

Osoite: KUNTOKESKUS WASAMOVE, Meijerinkatu 9

Waasa Boxing Club ry on vuonna 2004 perustettu kilpa – ja kuntonyrkkeilyn erikoisseura. SporttiApproilla pääset kokeilemaan kuntonyrkkeilyä! 

Waasa Boxing Club toimii Wasmoven tiloissa Vöyrinkaupungissa.

Approtasot

Vuonna 2022 voit suorittaa joko pronssimitalistin tai hopeamitalistin tutkinnon VYY:n SporttiApproilla. Tutkinnon taso määräytyy osallistumiskertojen mukaan. Jos suoritit pronssimitalin vuoden 2021 SporttiApproilla, voit nyt suorittaa hopeamitalistin tutkinnon. Jos osallitut nyt ensimmäistä kertaa SporttiApproille, voit suorittaa pronssimitalistin tutkinnon.

CrossFit SixtyFive100 logo  Tanssikoulukipinän logo Wasa Up logo Tenni Centerin logo Waasa Boxing Club ry:n logo

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajantasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista