01.12.2023

Uusia projektityöntekijöitä kevään tapahtumille

VYY:n toimistolla on aloittanut marraskuun aikana kolme uutta projektityöntekijää.

VYY:n hallitus on valinnut marraskuussa uusia projektityöntekijöitä kevään tapahtumia varten. Vuosijuhlakoordinaattoreiksi on valittu Lilli Kärkkäinen ja Katarina Roivainen sekä Approkoordinaattoriksi Kaisla Törmälä. Kaikki valitut ovat Vaasan yliopiston opiskelijoita. Kärkkäinen ja Roivainen ovat osallistuneet ylioppilaskunnan toimintaan aiemmin muun muassa tutorprojektin kautta. Törmälä on puolestaan toiminut kuluneen vuoden ajan CoMedia ry:n projektivastaavana.

Roivainen ja Kärkkäinen ovat vastuussa ylioppilaskunnan 56. vuosijuhlan suunnittelusta ja järjestämisestä. Vuosijuhlia vietetään ylioppilaskunnan sääntöjen mukaan ylioppilaskunnan vuosipäivän jälkeisenä lauantaina, joka on tulevana keväänä 17.2.2024. 

“Osallistuin VYY:n 55. vuosijuhlien järjestämiseen vujutiimiläisenä. Siitä lähtikin innostus hakea nyt 56-vuosijuhlien koordinaattoriksi. On hienoa päästä tuomaan omaa visiota vuosijuhliin ja odotan innolla vuosijuhlien järjestämistä yhdessä Lillin ja vujutiimin kanssa!” Roivainen iloitsee.

Törmälä vastaa puolestaan myöhemmin keväällä järjestettävän Boom City Appron suunnittelu- ja toteutustyöstä. Boom City Appro on loppukeväästä järjestettävä poikkitieteellinen tapahtuma, joka kerää yhteen opiskelijoita poikkitieteellisesti niin Vaasasta kuin muualtakin Suomesta.

Vaikka approihin on vielä aikaa, odottaa Törmälä kevään projektia jo innolla: “Odotan keväältä mielekästä tekemistä tapahtuman järjestämisen parissa sekä itseni haastamista uusissa työtehtävissä. On mahtavaa nähdä, mitä projekti tuo tullessaan ja minkälainen tapahtuma Boom City Approista tällä kertaa muodostuu!” 

Uusien projektityöntekijöiden tehtävät alkavat suunnittelutyöllä ja konkreettisemmin projektit tulevat näkymään ylioppilaskunnan toiminnassa vuoden 2024 puolella.

Lisätietoja

Lauri Tuohiniemi
pääsihteeri
044 324 8964
paasihteeri@vyy.fi
 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista