Meeting gavel ready to be gavelled
02.11.2021

Muista käyttää ääntäsi - edustajistovaalien varsinaset vaalipäivät 2.11. ja 3.11.

Edustajistovaalien varsinaiset äänestyspäivät ovat tiistai 2.11. ja keskiviikko 3.11.

Edustajistovaalien varsianiset äänestyspäivat ovat käsillä! Voit äänestää edustajistovaaliessa tiistaina 2.11. ja keskiviikkona 3.11. 

Keskiviikkona 3.11. järjestetään viimeset vaalitapahtumat. Päivällä voit poiketa Tritonian aulaan vaalikahveille ja illalla jännittää vaalien tuloksia vaalivalvojaisissa. Vaalikahvit järjestetään klo 11-14 Tritonian aulassa. VYY:n pisteeltä voit hakea kupin kahvia, ja kahvin kaveriksi Cafe Oskarista voi hakea vaalipullan tarjoushintaan!  Illalla vaalien tulokset julkaistaan perinteisissä vaalinvalvojaisissa. Vaalivalvojaiset järjestetään Teatrossa klo 19-22. Kaikki VYYläiset ovat tervetulleita seuraamaan tulosten julkistamista! 

Vaalien äänestys toteutetaan sähköisesti, ja linkin äänestysportaaliin löydät nettisivuiltamme osoitteesta vyy.fi/opiskelijalle/edustajistovaalit kohdasta “Äänestäminen”. Sähköinen äänestysjärjestelmä on äänestyspäivinä auki klo 8-18. 

Edustajisto on ylioppilaskunnan ylintä päätösvaltaa käyttävä elin, joka valitaan vaaleilla. Vaalit käydään joka toinen vuosi. Edustajisto päättää muun muassa ylioppilaskunnan jäsenmaksun suuruudesta, hallituksen kokoonpanosta, pääsihteerin valinnasta, toimintasuunnitelmasta ja budjetista. 

Nyt sinulla on viimeiste mahdollisuudet päättää siitä, kuka päättää ylioppilaskuntasi asioista seuraavan kahden vuoden aikana! 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista