Laura Karppinen
07.02.2024

Laura Karppinen VYY:n edunvalvonta-asiantuntijan sijaiseksi


VYY:n hallitus on valinnut Laura Karppisen edunvalvonta-asiantuntijan sijaiseksi. Karppinen on aloittanut työskentelyn helmikuun alussa ja sijaisuus jatkuu toukokuun alkuun asti. Edunvalvonta-asiantuntijana Karppinen työskentelee koulutus- ja sosiaalipolitiikkaan sekä kansainväilsiin asioihin liittyvien teemojen parissa. 

“Olen erittäin innoissani tulevista kolmesta kuukaudesta. Odotan innolla, että pääsen oppimaan uutta, mutta myös jatkamaan työtä ylioppilaskunnassa itselleni tärkeiden asioiden parissa”, Karppinen iloitsee.

Karppinen on aikaisemmin toiminut VYY:n hallituksessa koulutuspolitiikasta vastaavana hallituksen jäsenenä. Lisäksi Karppisella on vahva kokemus muun muassa hallinnon opiskelijaedustajana toimimisesta sekä järjestökentältä.

“Lauralta löytyy kokemusta edunvalvontatyöstä, sekä ylioppilaskunnassa toimimisesta. Uskon, että hän pystyy kevään aikana jakamaan runsaasti omaa osaamistaan myös nykyiselle hallitukselle ja tukemaan hyvin edunvalvontasektorimme työskentelyä”, toteaa ylioppilaskunnan pääsihteeri Lauri Tuohiniemi.
 

Lisätietoja

Lauri Tuohiniemi
pääsihteeri
044 324 8964
paasihteeri@vyy.fi 
 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista