23.04.2019

VYY:n Wappuputkinto

Vielä ehdit mukaan vappuputkeen!

Ja mä mietin, että mitähän Wappua!

VYY:n perinteinen Wappuputkinto on täällä taas! Wappuputki alkaa tänä vuonna 17.4. ja päättyy 1.5. vapunpäivänä. Huikea huipentuma putkelle ovat VYY:n viralliset Wappubileet Rewelissä SANNIn tahtiin!

MIKÄ ON WAPPUPUTKINTO?

Wappuputkinto on VYY:n oma wappuperinne, jonka suoritettuaan opiskelija on osoittanut wappukuntonsa. Voit suorittaa wappuputkinnon osallistumalla kahdeksaan (8) wapputapahtumaan ja keräämällä jokaisesta leiman. Huom! Yhden tapahtumista on oltava VYY:n wappubileet.

Palauttaessasi putkintopassin joko VYY:n sillikselle 1.5. tai tuomalla passin VYY:n palvelutoimistolle wapun jälkeen saat lunastettua itsellesi himoitun putkintomerkin. Kovimmat wappuilijat voivat tavoitella myös Wappumasterin nimikettä, jolloin putkinnon jokaisesta tapahtumasta tulee kerätä leima. Wappumasterit saavat maineen ja kunnian lisäksi yllätyspalkintoja ja virallisen todisteen vaasalaisen wappuperinteen ylläpitämisestä.

Putkintopasseja saa etukäteen (niiden saavuttua painosta) VYY:n palvelutoimistolta Domus Bothnicalta ti-to klo 10-14 ja perjantaisin 10-13, omalta ainejärjestöltä tai Wappuputkinnon aikana tapahtumajärjestäjiltä. Täytetyt putkintopassit voi siis palauttaa VYY:n Wappusillikselle ke 1.5. tai vapun jälkeen Domus Bothnicalle.

VYY ei hyväksy häirintää, kiusaamista tai syrjintää tapahtumissaan. Lisää VYY:n tapahtumajärjestämisen pelisäännöistä: bit.ly/VYYpelisaannot

Putkinnon tapahtumat löydät Facebook-eventistä

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista