26.08.2019

Juvenes tiedottaa

Syksyn infoja

Juvenes toivottaa uudet ja vanhat opiskelijat jälleen tervetulleeksi.  Tässä muutama asia koskien Juveneksen ravintoloita ja kahviloita.

Ravintola Erkissä on 2.9.2019 alkaen tarjolla grillipisteessä päivittäin ”päivän burgeri”. Eli jos mieli tekee purilaista, niin oikea suunta on; Erkkiä kohden!

Mathildassa on tehty pieni muutos konsepteihin. Street foodin sijaan, tarjolla on konseptina REHTI. Rehti perustuu perinteisiin ruokiin, ja sieltä löytyykin kaikille tuttuja vaihtoehtoja laadukkaista raaka-aineista.

Cafe Aleressa tarjolla 2.9.2019 alkaen on uusi konsepti. My salad on salaattibuffet, josta saa oman mielensä mukaan kerätä maittavan lounassalaatin. Hinnoittelu tapahtuu puntarin kautta, ja siinä huomioidaan myös kelan tuki opiskelijoille. Salaatit on myös mukaan otettavissa kätevästi Bio-hajoavissa kertakäyttöastioissa.

Muistathan ruokajonossa ottaa maksuvälineet ja opiskelijakortin esiin hyvissä ajoin. Tämä helpottaa meidän päivää ja eritoten parantaa jonojen sujuvuutta.

Kahviloissa jonot sujuvoituvat huomattavasti, jos käytössäsi on kahviliput. Kahvilipulla pääsee jonon ohi, ja suoraan nauttimaan tummasta- tai vaaleasta paahdosta.

Kahviloista saa ostettua pantilla KEEP CUP thermomukeja. Olemme mukana taistelussa kertakäyttöastioita vastaan, ja toivommekin että mahdollisimman moni käyttäisi joko posliinikuppeja tai sitten KEEP CUP mukeja. Ostaessa kahvia KEEP CUP mukiin, maksat kahvista vähemmän!

Myös kahvilipuilla pääsee nopeasti jonon ohi! Nopeuttakaa jonotusta ja lunastakaa kassalta nippu lippuja!

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista