28.06.2021

VYY lahjoitti sateenkariliput Vaasan yliopistolle ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiölle


Vaasan yliopiston ylioppilaskunta (VYY) lahjoitti Vaasan yliopistolle ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiölle (VOAS) sateenkaariliput kesäkuussa vietettävän Pride-viikon kunniaksi. 

Ylioppilaskunnan lahjoittamat sateenkaariliput ottivat vastaan VOAS:n toimitusjohtaja Marko Ylimäki sekä Vaasan yliopiston henkilöstöjohtaja Elina Kaunismäki ja Tasa-arvo ja yhdenvertaisuustyöryhmän jäsen Sannakaisa Holmlund.

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta liputtaa Pride-viikon kunniaksi. Ylioppilaskunnan tavoitteena on olla Suomen yhdenvertaisin ylioppilaskunta. VYY-yhteisömme tärkeimpiä voimavaroja ovat yhdenvertaisuus sekä yhteisöllisyys. 

“Ylioppilaskunnassamme jokaista yksilöä kunnioitetaan ja jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. On hienoa, että Vaasan yliopisto ja VOAS ottivat liput vastaan ja yhteistyömme paremman opiskelijaelämän eteen jatkuu”, kommentoi ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Elmo Nikula

Pride on kansainvälinen ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, jota vietetään kesäkuussa. Tänä vuonna Pride-viikkoa vietetään 28.6.-4.7.2021. Sateenkaarilippu on yksi Pride-liikkeen tunnetuimmista symboleista. 

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista