29.11.2023

Sara Alasuutari VYY:n viestintäasiantuntijaksi


Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) uudeksi viestintäasiantuntijaksi on valittu Sara Alasuutari. Alasuutari aloitti tehtävässä 22.11.2023.

Viestintätieteiden maisteriopintoja suorittava Alasuutari on aikaisemmin toiminut VYY:n luottamustoimissa muun muassa hallituksen jäsenenä sekä hallituksen ja edustajiston puheenjohtajana. Viestinnän parissa Alasuutari on työskennellyt esimerkiksi Suomen Lukiolaisten Liitossa.

“VYY on minulle eräänlainen kasvattajaseura opiskelijavaikuttamisen kentällä, joten on mahtavaa, että saan hypätä myös ensimmäiseen asiantuntijatehtävääni juuri täällä. Siirtymä tuntuu luonnolliselta jatkumolta luottamustoimien jälkeen enkä malta odottaa, että pääsen näkemään myös tämän puolen ylioppilaskunnan toiminnasta!” Alasuutari iloitsee.

Viestintäasiantuntija vastaa ylioppilaskunnan viestinnän suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi viestintäasiantuntija työskentelee osana ylioppilaskunnan yhteisösektoria ja toimii sektorilla työskentelevien hallituslaisten tukena asiantuntijan roolissa.

”Olemme iloisia, kun saamme taloon töihin henkilön, jolla on laajalti viestinnällistä kokemusta ja pitkä kokemus ylioppilaskunnan toiminnasta. Uskon että pitkään jatkunut prosessimme ylioppilaskunnan viestinnän kehittämisessä saa taas uuden vaihteen päälle Saran osaamisen myötä”, VYY:n pääsihteeri Lauri Tuohiniemi toteaa.
 

Lisätietoja

Lauri Tuohiniemi
Pääsihteeri
044 324 8964
paasihteeri@vyy.fi

Tilaa viikkotiedote

Pysy ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja tapahtumista