×

Change Language

FI EN
×
×

Tilat

VYY leima

Tilat

VYY tarjoaa vuokrattavia tiloja Leipätehtaalla sekä ylioppilastalo Domus Bothnicalla.

Lisätietoa ylioppilastalosta löydät Domus Bothnican verkkosivuilta.

Ylioppilastalon tilavaraukset ja kyselyt sähköpostitse: tilat@vyy.fi tai puhelimitse: 044 324 8980.

Leipätehdas

TIEDOTE 16.3.2020:

Leipätehtaan sauna-ja kokoustilan sekä VYY Holding Oy:n vuokratilojen (=Wärtsilä-sali ja ABB-sauna) koronavirusepidemian takia tehtävien tilavarausperuutusten kohdalla ei sovelleta käyttösääntöjen mukaisia peruutusehtoja, vaan peruutuksen voi tehdä myös peruutusehtoja lyhyemmällä varoitusajalla ja tästä ei peritä käyttösääntöjen mukaisia maksuja. Tämä ohjeistus on voimassa 16.3.-30.4.2020 välillä oleviin varauksiin.
Ole yhteydessä tilaisuuden peruuttamisesta ylioppilaskuntaan osoitteen tilat@vyy.fi kautta.

Leipistä ei voi vuokrata 16.-31.3. ajalla johtuen VYY:n henkilökunnan etätyöskentelystä.

Poikkeavat vuokra-ajat (mahdollisia klo 12:00-16:00 ja klo 00:00-04:00) on sovittava erikseen ja näistä tehdään lisätuntiveloitus. Tiloissa ei saa yöpyä.

Tila

Leipätehtaan sauna on illanvietto- ja kokoustila, jota VYY vuokraa sekä jäsenilleen että muille halukkaille edulliseen hintaan. Sauna- ja kokoustilat sijaitsevat Vaasan keskustassa osoitteessa Hietasaarenkatu 14 ja niistä on muodostunut legendaarinen paikka monenlaisille juhlille ja tapahtumille.

Leipiksen tiloihin kuuluvat sekä yläkerran kokoustila, keittiö, takkahuone ja alakerran saunatilat. Keittiöstä löytyy peruskeittiövälineitä sekä astioita ja aterimia. Ylä-ja alakerrassa löytyy äänentoistolaitteet. Leipiksen kokoustilat on mitoitettu noin 20–30 hengelle. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10–15 henkeä. Yläkerran kokoustiloihin kuljetaan kierreportaiden kautta ja tila ei ole esteetön. 

Leipiksen vuokrahintaan ei sisälly siivouspalvelua, vaan jokainen vuokralainen siivoaa tilat oman käyttönsä jälkeen. Täten tilojen hinta pystytään pitämään opiskelijaystävällisenä. Käyttösääntöjen mukaisesti vuokralainen voi käydä siivoamassa tilat seuraavana aamuna klo 8-12 -välisenä aikana. Siivouspalvelun voi kuitenkin halutessaan tilata erikseen osoitteesta tilat@vyy.fi vähintään seitsemän (7) päivää ennen varausta.

3D-esittely tiloista

 

Varauksen jälkeen

Tehtyäsi varauksen saat välittömästi sähköpostivahvistuksen varauksestasi. Avaimen tiloihin voi noutaa VYY:n palvelutoimistolta ylioppilastalolta sen aukioloaikoina aikaisintaan kahta arkipäivää ennen varausta. Avaimet myös palautetaan palvelutoimistolle vuokrauksen jälkeen. Vuokran voi maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla.

Leipikseen liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen tilat@vyy.fi.

HUOM! Peruutukset viimeistään 7 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden vuokrahinnan.

Hinnasto (vuokrahinnat per päivä 1.1.2020 alkaen):

Päivä Jäsenhinta Opiskelijahinta Perushinta
Su-to 70€ 120€ 170€
Pe-la 100€ 190€ 240€

Lisätunnit    20€/h
Siivouspalvelu 150€
Siivoamatta jätetty tila 200€
Tarkastusmaksu 150€

Laskutuskulut:

PDF-lasku 5€, e-lasku 5€, paperilasku 8€
Maksumuistutus 5€
Palvelumaksu avaimia noudettaessa (muulloin kuin palvelutoimiston aukioloaikoina) 10€
Avainten myöhästymismaksu 50€
Avainten hukkuminen vähintään 600€, toteutuneiden kustannusten mukaisesti
Hätäuloskäynnin sinetin rikkominen  vähintään 150€, toteutuneiden kustannusten mukaisesti

Ajanvarauskalenteri

 

Ylioppilastalo Domus Bothnican varaus

Varaa Wärtsilä-sali tai ABB-sauna